هر طور مایلید.نقل قول:
Printable View
هر طور مایلید.نقل قول:
در مورد گرافیک GT740 خیلی از 720 بالاتره ، صفحه نمایش در بازی و فیلم خیلی اهمیت داره ولی یه لپ تاپ مالتی مدیا رو با صفحه آشغال نمیزنن خیالت راحت. اگه قبلا با مانیتور IPS کار کردی شاید اولش یجوری باشه ولی خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه برای کار گرافیکی بخوای که قیمت خیلی بالا میره.
در مورد cpu اگه برای بازی بخوای i5 سری U یکم ضعیفه ولی i7 سری U یا i5 سری M خوبه (مثل 4200M در z510 ). دلیلش اینه که سری U باتوجه به بازی گرم میشه و ممکنه در اورکلاکش تاثیر بذاره.
گرمای سیستم هم با توجه به قدرت سخت افزار و خنک کنندگی (مثل بدنه آلومینیومی) میتونه زیاد بشه ، اما من با تنطیمات نسبتا بالا Assassins Creed 4 و GHOSTS رو تست کردم نه cpu , نه گرافیک مشکل گرمای زیاد نداشتن.
acer همیشه روی کاغذ کانفیگ خوبی داره ولی از نظر کیفیت ساخت و دوام خیلی نمیشه مطمئن بود .
ممنونم از راهنمایی تون. هر چند هنوز دو دلم. مونده م اصن. تنها راهی که منو به یقین برسونه الان، اینه که یه نفر که z510 داشته با یه نفر که Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii داشته با هم رفیق بودن، هر دو واسه همدیگه رو دیده بودن، چند ماه کار کرده بودن، الان میومدن یکیشون به من میگفت من اگه زمان برگرده عقب اون یکیو میخرم، که البته محاله. خلاصه باز باید بچرخمنقل قول:
سلامنقل قول:
شما میتونی از لینک زیر تجربه کامل یه لب تاپ ایسر رو ببینی و بخونی که توسط یکی از کاربرهای خوب فروم نوشته شده که شاید در تصمیم گیری کمکتون کنه. لنوو لب تاپ بدی نیست . من با این لب تاپ لنوو چند ساعت کار کردم که نمیتونه تجربه کافی برای اظهار نظر باشه اما در همون چند ساعت تصویرش کاملا تو مخم بود مخصوصا نور کم پس زمینه. یعنی در نور اتاق هم تصاویر روشنائی بالا و شفافی نداشتند و همش میخواستم نور زمینه رو زیاد کنم! . شایدم من کمی سختگیر بودم و مدام با روشنائی تصویر لب تاپ خودم مقایسه میکردم. جالبه که روشنائی تصویر لب تاپ خودم هم راضیم نمیکنه. در بقیه موارد مشکلی نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از من میشنوی ایسر بخر. ایسر کارش حرف نداره و از همه استاندارد تره...
خیلی ممنونم از همه تون. با این همه این شکلی اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم. باید خودم ببینمش. بازم تشکر ازتون
سلام بچه هااااا
خواهشا کمکم کنید موندم بین این دو لپ تاپ کمکم کنید فردا میخوام بخرم میگن لنوو تو i7 بسار داغ میکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیدم ایسر هم داغ میکنه ،اینم درسته؟؟؟؟؟
کلا کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککککک:n 28::n28::n28:
خریدی یا نه ؟
همه لب تاپها داغ می کنند . مخصوصا تو بازی های سنگین . مگر اینکه یک لبتاپ مخصوص بازی بگیری .
ببین با این رنج قیمت بنظر من همین دو گزینه هست یعنی acer v5 و lenovo z510 هر دوتاش در یه رنجه . من ایسر خریدم . خوبه . همه کاری باهاش می کنم . تو بازی سنگینی مثل cod ghost بالای لبتاپ خیلی داغ شد . ولی مثلا فیفا 14 خوب بود . اگه خیلی واست مهمه صبر کن و پول جمع کن برو سمت N550 یا N56 از ایسوس
ایسر نقطه ضعفش یکی کیبوردش هست که بنظر من برای تایپ خوبه اما برای بازی با توجه به فشار مضاعفی که بهش میاد خیلی محکم نیست
صفحه نمایش هم برای V5 فول اچ دی نیست
کلا یه پیشنهاد بکنم . هرچی می گیری سعی کن حتما پنل IPS و فول اچ دی باشه