دست شما درد نکنه.بینهایت سپاسگزارم.بالاخره وارد بازی شد اما باید در حین بازی هم دید که آیا مشکلی پیش میاد یا نه. امیدوارم که داخل بازی هم بی نقص باشه. بازم تشکر :n16:نقل قول:
Printable View
دست شما درد نکنه.بینهایت سپاسگزارم.بالاخره وارد بازی شد اما باید در حین بازی هم دید که آیا مشکلی پیش میاد یا نه. امیدوارم که داخل بازی هم بی نقص باشه. بازم تشکر :n16:نقل قول:
خواهش میکنم . خداراشکر که کالر یه نفرو راه انداختم .نقل قول:
کلا گفتم این باگ بصورت کامل حل نشده . مثلا نیروی امریکایی باشه خیلی بشتر این ارورو میاد . ولی با نیروهای دیگه واسه من تا حالا مشکل نداشته .
دوست عزیز اگه میخواین این مشکل از ریشه حل بشه باید قبل از اینکه هر جنرالی رو نصب کنید اول جنرال 1 رو نصب کنید و تو کامپیوتر داشته باشید....بعدا سایر جنرال ها رئ نصب کنید تا مشکلتون حل شه:n16:نقل قول:
نه مشکل سر این موضوع نبود. اصن اگر جنرال 1 نصب نشده باشه که Zero Hour هم نصب نمیشه! مشکل حل شده. بازم ممنون از پیشنهادتون :46:نقل قول:
من اینکارو کردم ولی بازم هر وقت نیرو امریکایی باشه وسطاش این پیغامه میاد .نقل قول:
بنظرم باگش رفع شدنی نس.
فقط اگر خودتون آمریکا باشید این اتفاق میوفته یا حتی اگر یکی از حریفان هم آمریکا باشه بازم این اتفاق میفته؟؟نقل قول:
کلا تو نقشه باشه این پیعام میاد . فک میکنم اگه خودمون امریکا باشیم کمتره .نقل قول:
تو سوپر ویپن خیلی این پیغام بیشتر میاد.
من تست کردم. خودم آمریکا لیزر شدم و یارم امریکا سوپر ویپن. دو تا دشمن هم یکی چین و یکی GLA داشتیم. خداروشکر تا آخر بازی هیچ مشکلی به وجود نیومد. از لیزر هم استفاده کردیم :n05:نقل قول:
سلام دوستان. من به دلیل مشکلاتی که برای ویندوزم به وجود آمد مجبور شدم دوباره ویندوز به ریزم و به تبع ژنرال رو هم از اول ریختم. اما وقتی با گیم رنجر بازی میکنم یه مقدار که از بازی میگذره یهو میپره بیرون و گیم رنجر مینویسه Connection Closed. بعضی مواقع هم کلا از گیمرنجر دیسکانکت میشم و مینویسه Logging in. میخواستم بدونم اون مشکلی که میگفتید همینه یا نه؟ الآن مشکل من از کجاست؟ فایروال رو هم هرچی چک میکنم مشکلی نمیبینم. این مشکل فقط در گیم رنجر به وجود میاد و وقتی خودم بازی میکنم مشکلی نیست!
ممنون
فک میکنم از اون فایلی که من دادم . شما از اون فایل یه کپی داشته باش بعد پاکش کن . چند بار بازی رو اجرا کن شاید درس شه . فقط بگم اولین بار اچرا نمیشه باید چند بار بزنید شایدم با چند بارم اجرا نشه . ولی یه امتحان کن.نقل قول: