مظلوم نمایی در اجتماع بیشتر بستگی به موقعیت و شرابطتمون داره ولی به نظر من باید به عنوان آخرین راهکاری استفاده بشه که اگر بعد از اون بازم هم نتیجه ای برامون نداشتش زیاد برامون مهم نباشه کسانی که از قوانین مطلع
باشند و البته توانایی گرفتن حق رو هم داشته باشند از همون ابتدا از موضع مظلوم نمایی وارد نمیشن بلکه از موضع قدرت وارد میشن و اگر نتیجه نداد میرن سراغ مظلوم نمایی (با برعکس) البته بازم بستگی به شرایط و موقعیت داره ...
مثلا موقعی که پلیس میخواد ما رو جریمه کنه و ما قانون شکنی کردیم نمیتونیم کاری کنیم و مجبوریم مظلوم نمایی کنیم حالا یا جواب میده با نه حداقل ما سعیمون رو کردیم ...
یا در مورد امتحان که وقتی ازم تغلب گرفتن اول کلی مظلوم نمایی کردم ولی وقتی دیدم انگار هر چی بیشتر میگی بدتر میشه طوری با طرف رفتار کردم که به غلX کردن هم افتاد .... البته عواقبش زیاد برام مهم نبود .
اما در مورد دیگه گوشی رو که برای تعمیر برده بودم و هزینش و گرفته بود ولی درست نشده بود رو هر چی از طریق مظلوم نمایی وارد شدم دیدم طرف از موضع قدرت داره وارد میشه تا اینکه دفعات بعدی جوری از
موضع قدرت وارد شدم که طرف مجبور شد کل پول رو برگردونه و این فقط به خاطر اطلاع از قوانین و البته تجربه و .. هم بود .
درمورد افرادی هم که مظلوم نمایی میکنند بستگی داره در مورد چه موضوعی دارند مظلوم نمایی میکنند مثلا اگر در مورد پول باشه خیلی دبدم که طرف حتی به برادر خودش هم رحم نمیکنه ...