سلام
والا من از همین ares یه فیلم 700 مگابایتی دانلود کردم کلی هم باهاش حال کردم
البته چون تو اینجور نرمافزارها آدمهای زیادی فایل برا دانلود میزارند امکان سر کار بودن زیاده
ولی بازم ارزش داره برای بعضی از فایلها
;)
سلام
والا من از همین ares یه فیلم 700 مگابایتی دانلود کردم کلی هم باهاش حال کردم
البته چون تو اینجور نرمافزارها آدمهای زیادی فایل برا دانلود میزارند امکان سر کار بودن زیاده
ولی بازم ارزش داره برای بعضی از فایلها
;)
بسم رب الشهداء
====================
سلام
دوستان من يك نرم افزار گير آوردم و تستش كردم و كار كرد
ARES LITE EDITION
این نسخه جوری طراحی شده که فضای کمی از ram رو اشغال میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نرم افزار را از اينجا دانلود كنيد فقط 865 كيلوبايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با محيط گرافيكي زيبا و كاركرد آسان
از محسنات اين برنامه ميشه همچنين به سازگاري اين برنامه با فايروال سرويس پك 2 اشاره كرد
موفق باشيد ;)
عزیزم پندینگ بودن یعنی به شما اجازه دانلود نمی دهندنقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
خیلی ممنون از کسانی که از این برنامه استفاده کردند ونظرشان را نوشتند
من هیچ کدام از مشکلات را نداشتم الا یکی اینکه فیلم با فرمتavi کار نمیکنه خوب شما هم ازraesgold استفاده کنید ویک فرمت دیگر بزنید
در ضمن سرعت دانلود حداکثر است .برای من با سرعت 7k/s دانلود میکند ودر dap هم همین سرعت است ,امکان دانلود برای بعد هم دارد تازه یک بار هم از من داشتند یک فایل ویندوز دایلود میکردند که من هم بی چشم رویی نکردم گذاشتم دانلود کنه
ویک ایرانی هم نداره
منظورم این نبود که دانلود نکنین فقط به عنوان یه تجربه شخصی گفتم البته چون حجمشون 700mb بود شاکیم وگرنه تمام فیلمهای زیر 100mb درست بودن .نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
در مورد این فایلهای avi که دانلود کردم و اجرا نشدند بگم که توی حالت معمولی حتی نمیتونستم del کنم مجبور شدم با safe mode بیام نمی دونم مشکل از کجاش بود ؟
بدی کار هم اینه که یکیش روی فلشمه و اونا با safe mode نمیشناسه که بتونم پاکش کنم ، چی کار کنم ؟
البته اگه خارج از موضوع بود شرمنده .
وقتی پاک نمیشه به احتمال زیاد برنامه ای چیزی داره ازش استفاده میکنه.برو تو تسک منیجر و برنامه هایی که به نظرت بی خودی اجرا هستن رو ببند.شاید درست شد.
اکثر این برنامه خوبن
1 - ares سرعتش خوبه و قبل از دانلود کامل میتونی اون قسمتهاشو که دانلود کردی ببینی ( به استناد حرف jooni)
2 - ++DC سرعتش خوبه ، اگه دنبال آهنگ یا فسلم فارسی هم هستی بهترینه البته بقیه رو هم داره
3 - emule از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توی این پیدا میشه ، فقط صفش طولانیه ، پارتی هم نداره ، ++DC پارتی داره
اون اوليه تو همشون هست.دي سي هم بد نيست.ارس به نظرم بهتر باشه.شر بر هم همچين بد نيست.بعضي موقع ها جواب نميده.نقل قول:
نوشته شده توسط jooya
لینک دانلود آخرین ورژن ARES
در ضمن سریالم ندارهکد:http://prdownloads.sourceforge.net/aresgalaxy/aresregular208_installer.exe?download
اصلا سریال داشتن اینجور برنامه ها معنی نداره
کاملا رایگانه
منم با بیشتر این برنامه های P2P کار کردم ولی بنظرم ARES از همه بهتره
همونطور که دوستان گفتن به قدرت eMule نمیرسه
ولی دو تا بدی بزرگ eMule داره ، اونم اینه که هم باید خیلی منتظر باشی هم خیلی از فایلهایی که ازش میگیری خراب از آب در میاد
واسه همینه که میگم ARES خیلی سرتره
دو سوال از كاربران عزيزي كه از اين نرم افزار استفاده كردند داشتم كه اگر محبت كرده و جوابم را بدهيد
سپاسگزار خواهم شد .
نرم افزار مربوطه به كار كاربران دايال اپ ( از جمله خودم ) مي آيد ؟
دانلودهايي كه صورت مي گيرد ايا قابليت resume دارند ؟
با تشكر ...
نقل قول:
شاید با Emule درست کار نمی کنید .
آیا سرور خود را درست انتخاب کرده اید ؟ ( بعضی از سرورها - مثلا آنهایی که آی پی شون با 72 شروع میشه - سر کاری هستند )
آیا در فولدر اینکامینگ شما فایلی برای آپلود و استفاده ی دیگران هست ؟ ( می دونید که اگه به دیگران فایلی ندید ، شما را Free Downloader شناسایی می کنه و بهتون نوبت نمیده ؟
آیا در زمینه ی انتخاب فایل از میان نتایج جستجو درست عمل می کنید ؟
تا به حال برنامه ای با قدرت emule برای دانلود P2P نوشته نشده .