باز هم اگه سوالی در مورد قیمت لوازم جانبی W800 دارید تو همینجا مطرح کنید سعی می کنم جوابتون رو بدم!!!
:cool: :cool: :cool:
Printable View
باز هم اگه سوالی در مورد قیمت لوازم جانبی W800 دارید تو همینجا مطرح کنید سعی می کنم جوابتون رو بدم!!!
:cool: :cool: :cool:
بچه ها من از گیم های k750 خوشم اومده میخام رو w800 بریزم
فایلاشو دارید؟
اره دارم
فقط سرعت وحشتناک اینترنت من اجازه اپلود نمیده!!!!!11
به نظر من حالا كه اينجا كلوپ و800 شده هركي برنامه يا بازي براي و800 داره همينجا معرفي كنه
آقا يا خانم s2005نقل قول:
نوشته شده توسط s2005
بايد خدمتتون عرض كنم كه مگه قراره چند هزار تا سوال در مورد دبليو 800 پرسيده بشه كه ميفرماييد بايد بحثها تفكيك بشه اگه قرار باشه براي هر گوشي يه تاپيك جداگانه باشه كه ديگه يه 2-3 صفحه اي رو بايد اختصاص بديم به اونا و اينكه بحثها بيشتر در مورد كا750 - دبليو 550 - 800 - 810 هستش كه ميشه 4 تا گوشي كه ميتونيم تو يه تاپيك بهشون بپردازيم , در ضمن در مورد سردرگمي كه گفتين بايد بگم كه جستجو (Search) رو براي همين گذاشتن كه در مورد موضوعي كه ميخواي مطلب بگيري ازش استفاده كني اون آقايي كه اومدن و گفتن هم يكي از بچه هاي خوب انجمن سوني هستن كه تقريبا نه برابر شما پست دارن و تجربشون از شما و از خود من هم بيشتره
پس خواهش ميكنم كه نوع برخوردتون رو يه كمي نسبت به افراد با تجربه همه انجمنها تغيير بدين تا مشكلي بوجود نياد در ضمن منم تكرار ميكنم كه موضوعات و مشكلاتتون رو بخاطر شلوغ نشدن انجمن تو تاپيك زير ادامه بدين . خيلي ممنونم :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن يه نگاه هم به نظر همكار انجمن تو پست 50 همون تاپيك بيندازيد مبني بر اينكه دوستان مشكلات خودشون رو توي همين تاپيك مطرح كنن
خوب فقط باید برای گوشی های مهم تاپیک زد.
با تشکر ازMehdi_MaX
با نصب این نرم افزار می تونید بوسیله هدست بلوتوث mp3 گوش کنید
:headphone
این نرم افزار رو از تاپیک نرم افزار های کاربردی گرفتم
نقشه تهران که تو نوکیا نصب می کنن
با تشکر از sezar & sanaz
اقا من یه سوال دارم این کابل دومش که به ضبط وصل میشه چنده؟ و آیا به ضبط ماشین هم وصل میشه؟