باور کنید خودمم توش موندم برا همین از شما راهنمایی میخوام :n02:نقل قول:
Printable View
باور کنید خودمم توش موندم برا همین از شما راهنمایی میخوام :n02:نقل قول:
1 سوال دیگه هم که دارم اینه که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو که دیدین توش به هیچ عنوان فیلم غیر اخلاقی , مستهجن یا ... نمیزارم.
اما ترسم از اینه که روزی برم توش ببینم فیلتر شده؟
چطوری میتونم تضمین داشته باشم سایت فیلتر نمیشه آخه اکثر سایت های مطرح فیلم فیلترن
بنظرتون ساماندهی سایت منو ثبت میکنه؟
این موضوع بد طوری فکرمو درگیر کرده
شما اگه همین الان سایتتون رو توی ساماندهی ثبت کنید اگه مشکلی داشته باشه بعد از 6 ماه به بعد براتون مشکلش رو اس میکنه
مشکل سایت : عنوان رو از مطلب جدا کنید (با یه خط و یا هر چیز دیگه ای)
موضوعات سایت رو عکس دار کنید
----
من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که روزانه بالای 3000 ای پی داره
بیشتر این بازدید کننده ها برای مطالب رایگانی که توی سایت گذاشتم به سایتم سر میزنند
به شما هم قول میدم که اگه یه تبلیغ با عنوان "فیلم رایگان" در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید بدون شک آمار سایتتون بالا میره
تبلیغات نقطه قوت یک شخص و کارش هست
فکر کنم فیلم های ایرانی که گذاشتین نه تنها سایت رو فیلتر می کنه بلکه پیگرد قانونی رو هم می تونه به دنبال داشته باشه اگه شرکت توزیع کننده اون فیلم ها ازتون شکایت کنه !نقل قول:
من نفهمیدم چی بزارم آخر همه چی جرمه ک :دی
هالا جدی کسیم پیگیری میکنه؟
بله بالاخره فیلتر می کنن.نقل قول:
فیلم های فارسی تون باید دوره ی اعتبارش از بین بره و دیگه خیلی قدیمی شده باشه.
فیلم های خارجی هم همین طور ! اونهایی که دوبله شده هست از قانون بالا پیروی می کنه اونایی هم که دوبله نشده که دیگه مستقیم فیلتر می کنن.
برای سایت فیلم راهی وجود نداره اگر تو ستاد هم ثبت کنید هر روز اطلاع می دن که فلان مطلب رو پاک کن ! خب اگر پاک کنیم رنک و بازدید سایت پایین میاد .... . اصلا 1 سره انگشت سواد فنی ندارند.
به فکر خرید دامنه با عدد باشید.
موفق باشید دوست من.
نقل قول:
آخه اونطوری هزینش هم زیاد میشه هم اینکه ثبات نداره اونم برا من که هنوز کاربر ندارم
من 3 بار به اینترنت دات آی آر تیکت دادم با نوشته ها مختلف و ازشون سوال کردم 3 بار هم 1 جواب مبهم برام کپی پیست کردن که حتی رنگ نوشته هاشم یکی بود.
آخه وقتی اینطوری جواب داده میشه دیگه برا فیلتر که هیچ تضمینی نیست
یعنی کلا فیلم دوبله نشده فیلتره؟
آخه دلیلی برهانی منطقی؟
id yahoo میدین؟ تعرفه تبلیغات رو میدین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید همه فیلماش ایرانی جدید و ...
رنک الکساش ایران زیر 1000 هست
چرا کسی اینو فیلتر یا .... نمیکنه؟
شاید جدا به ایرانیا گیر نمیدن
از دامنه های 1 ساله استفاده کنید که 8 هزار تومان هست. قابل تمدید هم نیست فقط 1 بار.نقل قول:
الان جدیدن قانون گزاشتن چت رو مها باید کد فعال سازی رو به کاربر sms کنن و ورود مهمان هم ممنوع ! در غیر این صورت فیلتر ! واقعا خیلی کم دلایل قانع کننده میارن
فیلترینگ به خوبی اجرا نمیشه من هم یک سایت میارم با محتوای پاک تر از وبسایتی که مثال زدید ولی فیلتر هستن. موارد زیادی از این دست هست. اما ریسکِنقل قول:
اینجوری که وبسایت شما داره پست میزاره احتمال فیلترشدنش بالاست/
موفق باشید
سلام
چندا نکته به نظرم رسید که خدمتتون عرض میکنم...
1- میتونید از قـالب بهتری استفاده کنید و جلوه ی بصری بیشتر و بهتری به سـایتتون بدید.
2- جز نوشتن خلاصه ی فیلم، میتونید برای هر کدوم از بازیگران و کارگردان ها هم یه برگه ایجاد کنید و بیوگرافیشون رو بنویسبد از دو جهت مفید هست این کار، یکی افزایش دامنه ی فعالیت سایتتون، و دیگری لینک داخلی که در هر پست خواهید داشت.
3- سیاست ارشاد این هست: "هــر محتوای سمعی و بصری که بخواد در فضای مجازی منتشر بشه، باید دارای مجوز باشه" اینکه تا چه حد این سیاست رو اعمال میکنن بحثش جدا هست / صرف ثبت در سامانه ی ساماندهی تضمینی برای عدم فلتراینگ
سایت نیست ! و یا اینکه حتـما قبل از مسدود کردن آرام میدن و درصورت در عایت نکردن مسدود کنن، نمیشه با قاطعیت این حرف رو زد، اگر بخش قابل توجهی از سایت جزء مصادیق محتوای مجرمانه بشه، بدون اخــطار سایت مسدود خواهد شد.
نمیخوام دلسردتون کنم اما نظر ارشاد اینه که برای انتشـار یه آهنگ بی کلام از "Yanni" هم باید مجـوز گرفت از صاحب اثر ! پس اونا همیشه میتونن دلیلی برای مسدود کردن سایتتون داشته باشن، پیشنهاد من این هست که شما هم سیاست سایر سایت
های مشابه رو پیش بگیرید !
با تشکر مهران...