-
سیستم اندروید تو حالت دیفالت مثل ساختار شماست فقط با ورودی update میکنه کلاس اصلی رو
ایده خیلی خیلی خوبیه برا بازی های فکری یا board game ها
راستی من شی گرایی رو هم نشنیده بودم همیشه به اسم OO میشناختمش مرسی برا ترجمه (جایی هست معانی فارسی این اطلاعات رو داشته باشه ؟ اصلا ارزش داره فارسی هارو یاد بگیرم ؟)
راستی یه سوال هدفت از اینم انجین چیه می خوای Donate بگیری یا می خوای تجاری کنیش ؟ یه به عنوان یه تجربه کاری بهش نگاه میکنی
قراره انجینت چه فرمت هایی publish بده
اصلا render رو چی اجرا میکنی OpenGL یا Directx بعد چه ورژنی اگه جفتشونه که کار بزرگیه parallel rendering
بعد قراره دو بعدی باشه اگه دو بعدیه میشه بدون این دوتا SDK هم کار کرد و به اسطلاح software رندر کرد
اگه می خوای سبک بشه سعی کن از الگوریتم های پیشبینی تو فانکشن های فیزیکیت استفاده کنی تا هر فریم آپدیت نکنه پیشبینی کنه (با این کار حدود 30% از process رو میاری پایین
-
*اینارو همینطور فارسی من تو مدرسه یاد گرفتم ولی انگلیسیشون رو هم میدونم نمیدونم هم مهمه فارسیش یا نه ولی کتابای فارسی از فارسیاش استفاده میکنند(بعضی از ترجمه هاش هم خیلی دور از ذهنه مث heap که میشه پشته)
*زیاد نمیشه گفت انجین ولی میخوام باهاش بازی های آینده ام رو بسازم. که این بازیا رو هم قصد تجاری بودنشون رو دارم البته! دو بعدی هم هست... دلیل این که از unity و flash و ... استفاده نمیکنم هم اینه که یه تجربه بزرگه در بیشتر زمینه های برنامه نویسی (از طراحی نرم افزار تا دیباگ و ورژن بندی) بدست میارم با این کار ولی ممکنه روی unity هم برم (چون برای console و smart phone راحت تر خروجی میده)
*فعلا نمیخوام کار رو جدی کنم تا حدودای مرداد ولی ممنون از راهنماییتون :n01:
-
Unity برای ماها که برنامه نویسی بدون OO رو بلدیم چیز خوبی نیست چون خیلی محدوده و بیشتر تکنولوژی هاش بر میگرده به سال های 2007 و اطراف
فلش که گفتی کلآ فازش فرق داره و با Functions های vector و Image processing کار میکنه تغریبآ از لحاظ ساختار هیچ ربطی به انجین های بازی سازی نداره
برای خروجی اندروید اگه می خوای حتما از API های Opengl ES 2 استفاده کن یادت نره تو جاوا کد باید بزنی
اگه این کارو کنی دردسر نوشتن کامپایلر رو نداری
دردسر اجرا نشدن تو CPU architecture های مختلف smart phone هارو نداری
و....
پس به نظر من
سویچ کن رو JAVA اگه دوست نداری مجبوری از کامپایلر های آماده پیش بری و ...
سوالی بود در باره خروجی ها در خدمتم
-
آخه از طرفی میخوام یه وقت اگه یه روز گفتن موقعیتش پیش اومده که رو کنسول یا گوشی پیادش کنم لازم نباشه کل کار رو رو SDK اونا با OpenGL یا DirectX پیاده کنم. راحت با یونیتی اینپوتش رو تغییر بدم و یه خروجی ازش بگیرم و از طرفی هم میخوام که تجربه خوبی تو برنامه نویسی دستم بیاد ... برای همین یه مقدار مرددم! به احتمال زیاد همین رو رو ++c ادامه میدم و اگر هم تونستم برای کنسول پیادش کنم یکی رو پیدا میکنم که برام پورتش کنه رو openGL یا DirectX یا Android یا خودم پورتش میکنم!
-
راستی OpenGL و Java هم اندرویده هم PSP و محصولات پلی استیشن هم windows
از این نظرایی که میگی یونیتی آسونه ولی فکر نکنم هزینه اولیه خروجی رو کنسول رو داشته باشی
سوای اینکه باید جزو بر ترین ها register شده باشی تا اجازه خروجی داشته باشی ( البطه vitara فرق داره قضیه اش )
-
*در مورد اون فک کنم با OpenGL و ++C بنویسمش بهترین راه باشه چون اونوقت راحت تر به play station میتونم خروجی بدم. کلا هم کی به XBox توجه میکنه وقتی Xbox one گند زده!!!!
*فکر اونجاش رو هم کردم! موضوع خیلی پیچیده س ولی در هر صورت نمیخوام بازیم آخرش از یه گوشه ی greenlight سر در بیاره و مجبور شم رو gog.com بذارمش تا شاید یه روزنه امیدی بشه و اینا! میخوام درست حسابی روی PSN و steam منتشر بشه و یه بازخورد درست حسابی داشته باشه. راهش رو هم میدونم ولی از ایران زیاد جالب نمیشه! برا همین باید یه جوری فقط سعی کنم وارد نمایشگاه های درست حسابی شم و تو مسابقه های جهانی شرکت کنم که ناشر پیدا کنم! اونوقت همه چی خوب پیش میره تقریبا!
-
سلام
تفکرت در مورد بازار بازی ایران و جهان 90% اشتباهه
من چندین ساله دارم رو این بازی تحقیق میکنم و کلی آزمون خطا دادم
شرکت تو مسابقه راه خوبیه
نمایشگاه STEAM و psn ایده های سوخته و کار نشده است
ناشرم هم ریخته اندازه مو های سرت باید دید کارت چیه
از معروف ترینا تا درپیت ها
یکم جستجو کنی با 4 5 تا اینکاره دوست شی راهاشو بهت میگن ( اینجا محیط پابلیک هست و من نمی خوام نتایج بازار کارمو که به سختی بدست آوردم بنویسم ولی باورکن بجز شرکت تو مسابقه اگه 3 4 تا مقدمه دیگه هم جور کنی 100% میری تو بازار جهانی)
:n12:
-
اینقدرا هم غلط نیست... نظر من اینه که اگه آدم بخواد تو جهان کارش به صورت مستقل بگیره یا باید رو اینترنت سر و صدا کنه و خب مسلما منتشر بشه که ترکیب این دوتا موفقیت رو میاره!!! که برای اون هم باید تو نمایشگاهایی مث PAX و comic con و ... شرکت کنه یا تو مسابقه هایی مث Indiecade و IGF و ... که بعد بتونه خبراش پخش شه و ناشرا بدونن در باره ش! همینجوری با صحبت کردن و اینا خیلی سخت تره! برای مثال خود steam به شخصه بازیای فینالیست IGF رو وارد سیستم انتشارش کرد! یا play station خیلی حمایت میکنه از عنوان های مستقل اگر که باهاش قرارداد داشته باشی که اون هم در صورت وجود ناشره. پس مرحله اول مسلما شرکت کردن توی نمایشگاه ها و مسابقاته! (که تو ایران این چیزا معادل جشنواره بنیاد ملی بازی های رایانه ای و نمایشگاه بازی های رایانه ای عه) بعد مرحله دوم میشه ناشر و انتشارات و سرمایه گذارا و بعد هم میشه خود انتشار!! این روش نسبت به سیستم های self-publishing مث greenlight و gog خیلی بیشتر جواب میده! با تشکر!! --پاسخم رو هم از تاپیک گرفتم رو OpenGL و ++C و خیلی ممنونم!
-
این کتابو سرج کن پیدا میکنی خیلی کمکت میکنه مخصوصا اگه میخوای واقعا یه چیزی درست کنی که بشه بهش گفت انجین و بتونی در آینده توسعش بدی و همینطور براش ادوطور درست کنی
Game Enigne Archtecture
by
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(Author),
(Foreword),
(Foreword)