بعضي ها ميگن صداش كمه ؟ باتريش كمه !!! چي كار كنم؟
اقا يه سوال فوري فوتي من ميخام رو Sony Ericsson K700i عكس اس ام اسي بريزم چه جوري ميتونم اين كارو بكنم
در ضمن بلوتوث هم دارم و رو گوشيم همه چي ريختم به جز اين كه نميدونم چه جوريه ؟
كم نيست , نسبت به ك750 يكمي (1 درجه) كمتره ولي عوضش خيلي كيفيت بهتري داره (اگه مقايسه كني متوجه ميشي)نقل قول:
باتريش هم عاليه
هيچ چي برو بخر
ببين تو ميخاي 300 پول بدي دبليو 810 بهترين انتخابهنقل قول:
300 ولي كودوم بهتره؟
كيفيت عكس و فيلم خوب ميخوام
كيفيت عكسش فوق العاده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيلمش هم بد نيست ولي از د600 سامسونگ و ن70 و ن90 و كلا" سري ن نميرسه ولي عكسش اونا رو ميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري عكس كه خودم گرفتم (هيچ چي از عكاسي سرم نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد ميدم اينو 100 % ببينيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :(محشر شده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري ديگه :
پيشنهاد ميدم اينا رو هم 100 % ببينيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :(محشر شده)
ک750 300 تومانی با ک750 230 تومانی فرق می کندنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
:tongue: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
هيچ فرقي نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ک750 300 تومانی با ک750 230 تومانی فرق می کند
به مخت فشار بيار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (وقتي گوشي 230 تومن باشه ميتونه جزو گوشي 300 تومني هم حساب بشه (آدم ميره ميخره و يه رم 1گيگ هم ميخره) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يكي جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!
ن70 كه همهي قابليتها رو نداره !!!! يني فيلمش بهتره؟
بله به نظر من خريدن اين گوشي يعني پول رو دور ريختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ن70 كه همهي قابليتها رو نداره !!!! يني فيلمش بهتره؟
در مورد فيلمبرداري : من نميدونم اين سوني چرا روي فيلمبرداري گوشيهاش كار نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حتما" يه سياستي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فعلا" بهترين كيفيت فيلمبرداري رو توي گوشيهاي سوني پ990 داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (كه به د600 سامسونگ نميرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولي من احتمال ميدم شايد تو گوشي بعديش كه ميگن ك850 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه داراي دوربين 5 مگا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاد فيلمبرداري رو بتركونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماييات rar
تا 300 تومن بين سوني و نوكيا چي بهتره؟ 810؟