نقل قول:
سلام داداش اول از همه بهم بگو چند خریدی اینو؟!
سلام دوست عزیز . توی نقد اشاره کردم 2450000 تومان
نقل قول:
راستش من نهایت کار سنگینم با اتوکد و بازی پیس :))) بنظرت این لپ تاپ میتونه اتوکد ها و پیس های 2 سال دیگه رو هم خوب بالا بیاره؟!
کانفیگ این لبتاپ کاملا بروزه و فکر می کنم حداقل 4 سالی جوابگوی کارتون باشه .
نقل قول:
دوم اینکه با گشتو گذار تو اینترنت چقدر شارژ نگه میداره
حدود 7 ساعت
نقل قول:
سوم ایا مثلا میشه ازش بدون کول پد تو پیس یا اتوکد استفاده کرد؟ من تو شمالم اینجا نهایت دما تو تابستون به 35 میرسه تو خونه هم ک طبیعتا همیشه پایین 30 درجه هست!!!
آره میشه . اتوکد و PES خیلی بار گرافیکی ندارند /.
نقل قول:
با این تفاسیر بنظرت اینو بخرم؟ با توجه به اینکه وقت بازی و اینجور چیزا هم ندارم با اینکه19 سالمه ولی بلاخره یه پیس رو باید هر هفته زد
ببین نسبت امکانات به هزینه خیلی خوبه . شیکه . سبکه . کیفیت ساختش هم خوبه . برو تو بازار هم اینو ببین و هم لنوو . من تا 4 تومن هم می تونستم بخرم اما این رو انتخاب کردم . چون بنظرم همون کار ASUS N550 رو با این کانفیگ واسم انجام می ده . تنها اشکالش بنظر من اینه که کیبردش خیلی فلته . یعنی ارتفاع دکمه های کیبورد خیلی کمه . یکی دیگه هم ای کاش صفحه فول اچ دی داشت . هر چند این صفحه نمایش هم کیفیت خوبی داره .. اگه می خواستم بجز این انتخاب کنم می رفتم سراغ مک بوک پرو .
نقل قول:
راستی موقع دانلود اینا هم داغ میشه؟!
به هیچ وجه . من دو هفته است خریدم و فقط در هنگام بازی CALL OF DUTY GHOSTS بدون کول پد داغ کرد . فکر کنم هر لبتاپی تو این بازی حرارتش بره بالا . اما در مواقع عادی و وبگردی و دانلود و فیلم و موسیقی اصلا داغ نمی کنه .