-
چه خوب
من به {چرا رفتی} رای دادم و واقعا یک حس ارام بخش و ارام بودن به ادم دست میده.
از قضا این البوم مصادف شده با احساسی که من نسبت به یک نفر پیدا کردم.
اگه بشه که این احساس فی ما بین قوی تر بشه و تبدیل به پیوند بشه چقدر ادامه زندگی شیرین تر میشه.:n12:
دل دیوانه را دیوانه تر کن * مرا از هر دو عالم بی خبر کن:»
-
آلبوم خوبیه. منتها نه از دید یه اثر سنتی معمول. در یک اثر سنتی آواز نقش اصلی داره. مثلا استاد شجریان آلبوم :آستان جانان" حدود 60 دقیقه فقط آواز خوانی هست با منتهای تکنیک و نبوغ و نو آوری. و یا در آلبوم "همایونمثنوی" که کلا بداهه است اصلا ترانه و تصنیفی نیست!! چون در آواز بر خلاف تصنیف و ترانه تکرار ریتم و میزان نداریم!
وقتی بخوان کار را سبک تر کنند و همه فهم تر، بیشتر از ترانه و تصنیف استفاده میشه. و اگر بخوان باز همه فهم تر بشه کلا تصنیف میشه. مثل کارهای محمد اصفهانی، علیرضا افتخاری و ...
البته همه این تصنیفها در گوشه های آواز ایرانی و در حیطه موسیقی سنتی هستند. مثلا "چرا رفتی " و "درون آیینه" در دستگاه نوا هستند که اتفاقا بیشتر نوآوریها توسط استاد ناظری و حافظ ناظری در این دستگاه صورت گرفته و ...بماند
پس این اثر آوازی نیست و در واقع علاقمندان شدید آن هم آواز دوست ندارند. شاید برا همین است که تنها قطعه آوازی (درون آیینه) کسی بهش رای نداده بجز من:دی و اصلا برای همین تو نظر سنجی هم اومده!
اما از نظر آلبوم گروه B سنتی یکی از بهترینهاست. تصنیفها همه متناسب با اوضاع اخیر جامعه و همراه با آرامش خاصی خوانده شده.
البته کلیپ اغراق آمیزساخته شده نقش خیلی زیادی در مطرح کردنش داشته.
چه بخواهیم چه نخواهیم کلیپها نقش اساسی در معرفی آثار مورد علاقه عامه دارند. حتی اگر خیلی هم جالب و بجا نباشند.
بزارید مثالی بزنم.
آهنگ" الهه ناز" که توسط استاد بنان خوانده شده بود بیش از دو دهه کسی (به جز علاقمندان خاص خودش)ازش اطلاعی نداشت. تا آنکه یهو کلیپی جانسوز و تاثیر گذار در رابطه با اثرات نامطلوب مواد مخدر بر زندگی کودکان ازش ساخته و در تلویزیون پخش شد. دیگه سیل ادمایی که میومدن و کاست این کار را میخواستن در جلو مغازه های فروش کاست دیدنی بود.
بعدش خیلیها بازخوانی کردند و ...
-
با تشــکر از 16 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانهی چرا رفتی با 13 رای به عنوان بهترین ترانهی این آلبوم انتخاب شد.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موسیقی