یه مورد دیگه اگه بخوام همه رو از یه برند تهیه بکنم میشه همچین کاری کرد؟
مثلا یه کیس از ایسوس یا ام اس ای یا گیگابایت؟
میشه ایا؟
Printable View
یه مورد دیگه اگه بخوام همه رو از یه برند تهیه بکنم میشه همچین کاری کرد؟
مثلا یه کیس از ایسوس یا ام اس ای یا گیگابایت؟
میشه ایا؟
نه. چون برندها تمام قطعات رو پشتیبانی نمی کنن!نقل قول:
و ضمناً لزوماً مادربرد MSI با کارت گرافیک MSI سازگاری بیشتری نداره و چنین چیزی تایید رسمی نشده!
اما میگن بهتره که یک برند باشن! اما آیه استغفرالله نازل نشده که حتماً هم برند باشن! می تونه متفاوت باشه! هیچ اشکالی هم نداره!
راستی ما اینجا تا شب کشیک بدیم برای پاسخ به سوالای شما؟! :D
به نظر بی مورد میاد! اینجا کلاس درس نیست برادر. :)
بله اینجا کلا ....اصن یه وعضیه:n28:
اگه بخوام بگیرم یا میام تهران یا میگم برام بیارن اصلا فایده نداره از اینجا خریدن یه سیستم، حالا اگه تک قطعه بود یه چیزی ولی اینا میخوان سر هر چیزی دوبله سوبله چوبله سود بکنن
مشکل اینه که من تیر ماه میتونم بیام اون ور:n27:
آره! من فکر می کردم اونجا لب مرزه! همه چیز ارزون و مفته! نگو از همه جا گرون تره! :D
تا تیرماه قیمت قطعات سر به فلک کشیده اس. :D
شما راحت می تونی آنلاین خرید کنی و براتون اِرسال کنن تحویل درب منزل بگیرین.
شرمنده عزیز دل:n11:
چند تا سوال واسم مطرح شده بود که حس گشتن تو فروم نبود ولی الان میرم یه گردشی بزنم، اون وبلاگت هم کارش درسته کلی مطلب مفید توش هست، چند وقتی از این قطعات دور بودم باید کلی مطلب رو یاد بگیرم،اگه اجازه بدی بعدا همه رو جمع میکنم حالا اینجا یا اونجا یا توی شخصی ازت میپرسم
دمت گرم توضیحات خوبی دادی و سیستم پیشنهادی هم خوب بود
داشتم با خانواده صحبت میکردم که اصلا راضی نمیشن خرید اینترنتی و پستی و.... انجام بدم
مجبورم یه سر بیام حالا یا اواسط اردیبهشت یا اوایل تیرماه
فعلا دیگه مزاحم نمیشم
ممنون از صبر و حوصله و وقتی گذاشتی عزیز دل :n16:
بهتر نیست پاور رو گرین700 بذاریم ولی در عوض کیس بهتر خریداری کنیم که تهویه اش مناسب باشه؟ مثل X6 یا Pangu
یعنی منظورم اینه که پاور 700 گرین براش کمه یا شما برای آینده نگری 850 در نظر گرفتید ؟
اول لیست به همین صورت که می فرمایید بود، اما بعدش تغییر دادم.نقل قول:
ایشون قصد ارتقا و SLI دارن در آینده گویا.
عزیزان دل
من واسه مانیتور و اسپیکر و کیبورد و موس حدود 800 ، 900 تومن گذاشتم کنار، چونکه حتما حتما میخوام یه مانیتور فول اچ دی بگیرم
خب این به کنار، اون سیستم اولی 4 میل فقط پول خودش بود، که میشه 5 میل در کل که ندارم در این حد، میخوام یه ps4 بگیرم که با مخلفاتش حدود 2200 گذاشتم کنار واسش
در حال حاظر بین این موندم که یه کیس 1.5 تا2 تومنی بگیرم یا تا 2.5 یا تا 3
اول نظرم روی 1.5 تا 2 تومنی هستش
دوستان عزیز میتونن یکی دوتا پیشنهاد تو همین محدوده بدن بهم که ببینم اوضاع چجوری میشه؟
سپاسگذارتونم:n16:
قابل توجه مدیران عزیز !! این اقا چند ماهه کل مشاورای انجمن رو به مسخره گرفته ! یه روز میگه لپ تاپ میخرم میره چند ماهی تو بخش لپ تاپ هی تاپیک میزنه تایم مشاورای اونجا رو الکی میگیره یه روز الکی میاد میگه سیستم 4-5میلیونی میخوام بخرم! یه روز میگه ps4میخرم !! اخرشم رسیده به یه سیستم یک و نیم تا دو میلیونی !!! این اقا مطمئنم خریدار نیست فقط میخواد مزاجم وقت مشاورا بشه...دوست عزیز شما هر چند مطمئنم خریدار نیستد اما اشاره کردید اواسط تابستان قصد خرید دارید ! یعنی سه ماه بعد جنابعالی بایستی 24ساعت قبل خرید بیایید تاپیک بزنید و درخواست مشاوره کنید اون موقع قطعات موجود در بازار هم با قطعات فعلی الان فرق خواهند کرد و سیستم بهتری میشه انتخاب کرد..مثل پردازنده های هاسول رفرش یا مادربردهای سری h97-z97..پس خواهشا وقت مشاورا رو الکی نگرید .اول تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید بعد تاپیک بزنید !
ایشان ما رو هم به بازی گرفتند...!
یه روزی خداوند ایشان رو به بازی خواهند گرفت!
دوست گرامی، لطفاً از شخصی مشاوره نگیرید!
مشاوره دادن به شما همچون فرو کردن میخ آهنین در سنگ است!