مادربردی که ایشون فرمودن، هرگز وارد کشور ایران نشده تا کنون!!
رمی هم که فرمودن، خیلی وقته که موجود نیست!
Printable View
مادربردی که ایشون فرمودن، هرگز وارد کشور ایران نشده تا کنون!!
رمی هم که فرمودن، خیلی وقته که موجود نیست!
الان از شخصی که وارد کار شبکه هست پرسیدم، سیستم پیشنهادی بنده رو گفتن به راحتی جواب کار شما رو میده. مشکلی نیست!! حالا نمی دونم چقدر حرفشون دقیق بوده و تا چه حد قابل استناده. ایشون کارش فروش سیستم های شبکه اس. از همکاران هست.
فقط چند مورد قطعات سروری فرمودن که برای شما قرار بدم که بودجه تون نرسید و به ایشون گفتم بودجه شون نرسید برای اونها.
اما سیستمی که خودتون نوشتین رو فرمودن بسیار قدیمی و از رده خارج هست!
نقل قول:
ممنونم از لطفتون. حالا این قطعاتی که دوستتون گفته چقدر به قیمت اضافه میکنه؟
اجازه بدید یه کار کنیم! من برای شما یک عدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می نویسم. این پردازنده 12 هسته ای با توانایی پردازش 24 رشته ی 30 مگ کش هست!!!! در آینده پردازنده ی دوم رو اضافه کنید.نقل قول:
اینجوری هم قیمت زیر 20 تومن در میاد. هم بهتون از نظر مالی فشار نمیاد. هم اینکه مواردی که ایشون فرمودن رو میشه جایگزین کرد + رم 64 گیگ! یه جورایی آینده نگر میشه سیستم.
شما چقدر نیاز به حجم جهت هارد دیسک دارید؟
سیستم عامل + تمامی نرم افزارهای شما هم چند گیگ فضا نیاز داره؟
نه. مهم نیست قیمتش زیر 20 تومان بیاد. همین دو تا پردازنده بهتره. بیشتر مهمه که کم نیاره. حالا اگر با همین، بخواهیم افزایش رم داشته باشیم و اون پیشنهادات دوستتون چقدر توفیر قیمت داره؟ اون قطعاتی که دوستتون گفته کارایی را بهرت میکنه، چی هست؟نقل قول:
بله. ایشون در مورد رم های ECC گفتن که برای کاربری سرور هست که 64 گیگ 1866 مگاهرتزش براتون 3400 در میاد. (یعنی 1750 افزایش بودجه)نقل قول:
خرید پاور 1500 وات انرمکس هست. (500 افزایش بودجه)
کاملاً از قبل موافق این موارد بودم. اما چون فرمودین 20 تومن، دیگه شدنی نبود! یعنی کلاً 2250 می بایست به سیستمی که برای شما نوشتم و 21/5 شد اضافه کنید! جمعاً + کارهای جانبیش حدود 23,800,000 تومان قیمت کل سیستم!
البته باز هم من پردازنده ی 2697 رو توصیه می کنم که قدرتمندترین هست برای مادربرد معرفی شده به شما! در آینده هم می تونید مدل دوم رو اضافه کنید! اینجوری خیلی قوی تر از 2690 میشه!!! در صورت اضافه کردن این پردازنده، قیمت کل سیستم شما با جایگزین تمامی قطعات فوق الذکر، حدود 19 تومن میشه!
نهایت نهایتش اگر کم آورد، 8 تومن هزینه می کنید و پردازنده دوم رو می خرید!! (این نهایت کار و در بدبینانه ترین حالت هست!)
یعنی اینطوری با وجود یک پردازنده شدن سیستم، باز هم از اون دو پردازنده ای قویتر میشه؟نقل قول:
قطعاً پاسخ منفیه! اما از یک عدد 2690 قطعاً قدرتمندتره!نقل قول:
اما خب مزایای زیادی داره! شما از نظر اقتصادی در فشار قرار نمی گیرید.
بعد با یه تیر چند نشون زدین و تمامی قطعات مخصوص سرور رو که موجب بازدهی و بهره وری کلی سیستم شما میشه رو خریداری کردین! اون هم با رم 64 گیگ!!
پس باید یک مشورتی با مدیران داشته باشم ببینیم تصمیمشون کدوم حالت میشه تا انشالله برای هفته دیگه اقدام کنیم. ممنون.
خواهش می کنـــــــم.نقل قول:
بله. یه دو دو تا چهار تا کنید. به نظرم اینجوری بیشتر به نفعتونه.
بهشون بگید اگر احیاناً کم آورد، 8 تومن دیگه افزایش میدیم و یک عدد دیگه 2697 خریداری می کنیم. این یعنی حداکثر بهره وری!!
یعنی بین این دو راه، فاکتورهای مثبت راه دوم خیلی بیشتره و خب قطعاً نظر بنده هم حالتی هست که بیشتر به نفع شماست از نظر نسبت شرایط اقتصادی به کارایی.