ویندوز انگار تازه نصب شده
Printable View
ویندوز انگار تازه نصب شده
مطمئن هستید فایل هارد از توی program files کپی کردید؟
برنامه vmware workstation هم نصب کنید با drive map امتحان کنید
آره، از توی program files کپی کردم، اتفاقاً بعد از نصب virtualbox، آیکونش هم عوض شده و شده مثل virtual box
من نمی تونم با vmware workstation کار کنم، یعنی ماشین مجازی رو میسازم، ولی نمی تونم هاردم رو هارد XP Mode انتخاب کنم
نیاز به ساخت ماشین مجازی نیست توی vmware بالا file / map virtual disk رو بزنید بعد فایل xpmode رو انتخاب کنید. پسوند فایل هارد xpmode رو به vmdk تغییر بدید تا بتونه پیداش کنه
این کار رو هم انجام دادم. هارد رو هم شناخت و محتویاتش رو مثل یک درایو مجازی بهم نشون داد، ولی فایلی که میخوام داخلش نیست. این درایو مجازی هم مثل درایو C همون نرم افزار قبلی هست، چون توی Program Files نرم افزارهایی که تو XP Mode نصب بود رو نشون نمیده :n03::n03::n03:
عجیبه آخه هرچیزی که قبلا نصب کرده باشین توی هاردش ذخیره شده و الان هم باید نشونش بده به جز اینکه از اول دوباره xpmode رو نصب کرده باشین :n15:
نمی دونم والا، واسه خودم هم عجیبه، از نظر منطقی هر چی دو دو تا می کنم می بینم نمیشه که این فایله پیدا نشه، ولی ظاهراً حالا که شده!
یک نکته دیگه، توی آدرس زیر، یک هارد دیگه از XP Mode پیدا کردم، حجمش هم تقریباً دو برابر قبلیه:
C:\Users\Mohsen\AppData\Local\Microsoft\Windows Virtual PC\Virtual Machines
فقط یک چیزی هست، تو هیچ کدوم از نرم افزارهایی که بهم معرفی کردید، نمی تونم واردش کنم، read only هم نیست
یک چیز دیگه هم بگم، اسم فایل هاردی که توی Program Files هست اینه: Windows XP Mode base
ولی این فایل جدیده که پیدام کردم اسمش اینه: Windows XP Mode