سلام دوستان .
نتیجه :
Cpu i3 4130 335T
MB Asrock H81M-GL 175T
RAM Geil evoVeloce 2x4-1600-CL11 2x115T
Power Green 430-EU 132T
توضیحات :
4130 تو پاساژ ایران خیلی کمیاب بود - کل پاساژ رو گشتم کلا 2-3 جا گفتن داریم - این قضیه که اینتل گارانتی نداره حتی مهلت تست نداره تو دلمو خالی میکنه برا همین سی پی یو رو نگرفتم فردا قراره یه آشنایی اونجا با شرکت اصلی هماهنگ کنه 3% بدم به شرکت برای 24 ساعت مهلت تست - نظرتون چیه؟
مین بورد بازار پررررر بود از MSI و بعد از اون ASUS و گیگا. قیمت H81 روی این برند ها حدود 230 - 260 بود که به نظر من Asrock از اینا بهتره و قیمت مناسب تری داره و گارانتی معتبر تری هم داره! (سازگار)
از فروشگاه سگال سیستم که همیشه قیمت هاش مناسبه گرفتم.
رم کلا نظرم این بود که Corsair و Kingstone نباشه! پس دنبال برند های دیگه رفتم. Silicon power و patriot و ... همگی بودن. انتخاب ام Apacer بود به قیمت 103 تومن گارانتی سازگار که با یکم چرخیدن این رم های Geil رو دیدم که Heat sink پدر مادر داری داشتن و به قیمت 115 تومن و فروشنده یه سری توضیحات در مورد اینکه این رم ها سری گیمینگ هستن و تعداد لایه هاش بیشتره و بهتره اینا داد و کلا از این رم خوشم اومد. ( گارانتی سازگار ) اینم اضافه کنم که Kingstone hyper blue 1600-CL9 گارانتی سریر قیمت اش 100 تومن بود و Corsair XMS3 قیمتش 125 تومن بود .
پاور هدف ام یه پاور تا میشه کم صدا بود. از برند های Cooler Master و Enermax و گرین . کولر مستر سری سایلنت پرو 500-600 وات داشت که به کار من نمومد و اینکه شنیدم شرکت دریا رو هواس الان. انرمکس 450 وات حدود 150 تومن بود اما موجودی نداشتن و در نهایت Green انتخاب شد. گرین سه سری HE و EU و SP داره . که فرق این سه تا به ترتیب نوشته شده سر آمپر رو خط 12 ولت ه ولی سری EU به گفته شرکت گرین از بی صدا ترین فن های موجود تو بازار استفاده کرده. پس EU انتخاب شد. در مورد مصرف هم. با استفاده از Power Supply Calculator های چند سایت مصرف این سیستم 300 الی 330 وات حد اکثر بدست اومد که 380 برای این سیستم کافیه اما یه آینده نگری به اینکه شاید یه گرافیک اگه لازم شد 430 معقول تر به نظر اومد . اختلاف قیمتشونم 117 به 132 بود.
سوال :
یه رایتر ساده چی پیشنهاد میکنید حدود 50؟
نظرم رو HP ه چون داشتم و راضی هستم. پایونیر بی جعبه 50 با جعبه 60 و LiteOn هم هست اما به نظرم LiteOn پر سر و صدا باشه!