داداش تو کرکش نکردی بخاطر اینهنقل قول:
اگر کرکت درست و حسابی باشه اون اولش میگه اکانت ارویجین لاگین کن بعدش راحت رد میشه میاد تو بازی
داداش اون سیوی که بالا گذاشتم رو امتحان کردی ؟ کار نکرد ؟
Printable View
داداش تو کرکش نکردی بخاطر اینهنقل قول:
اگر کرکت درست و حسابی باشه اون اولش میگه اکانت ارویجین لاگین کن بعدش راحت رد میشه میاد تو بازی
داداش اون سیوی که بالا گذاشتم رو امتحان کردی ؟ کار نکرد ؟
دوست عزیز کرکشکردم درست شد و درباره ی سیو هم ریختمش اما بازی تمام صفحه شروع نشد و مقداری از بالا و پایین صفحه مقداری سیاهه و باز اولش با فیلم شروع میشه لطفا بازم نظر بده امید جون و منتظر موندمو دیدم بازی از اول شروع شده و بازم اعصابم بهم ریخت ممنون میشم اگه کسی بلده کمکم کنه و ممنون از تو امید خاننقل قول:
البته تو بعضی سایتا خوندم باید به فایلی که اخرش sav نوشته 90 اضافه کنم یعنی :1234567890.sav و بازم درست نشد
داداش تو برو یه بار اون آموزش رو از اول تا آخر برو
بعد این فایلی که میزارم رو دانلود کن و ببین فایل سیوی که درست کرده تو مای داکیومنت اسمش چیه ، اینو با همون اسم جایگزین کن
این فایل سیو رو خودم روی ورژن آپدیت 1.2 میریختم بازی میکردم.
اما از من میشنوری آپدیت 1.4 بریز خیالت راحت بشه ، بازی روونتر شده و ماشین جدید اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منظورت از خوندن راهنما رو نفهمیدم مگه راهنما هم داشت که از اول تا اخر بخونم و ببخشید ولی بازم نشد مثه اینکه باید قیدشو یزنم و چک کردم دیدم اسم فایلها مثه هم بودنقل قول:
داش من کی گفتم باید چیزی رو بخونی ؟:n04: یه بار دیگه پست منو با دقت بخون:n02:نقل قول:
ببخشید منظورم اونی بود که گفتید اموزش رو از اول تا اخر برو یعنی چی؟ حالا که درست نشده چیکار کنم ؟ تازه اپدیت 1.3 یا 1.4 رو تو اینترنت گیر نیاوردم ببخشید ولی اگه دوباره راهنماییم کنیو راه جدید پیشنهاد بدی ممنون میشم
دوست عزیز اپدیت بازی رو تو سایت های دانلود ایرانی بگردی هستنقل قول:
fix
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم همون آموزش اول بازی هست دیگه :n02:نقل قول:
من فایل آپدیت 1.4 رو از سایت سافت 98 گرفتم ، بعدش همون فایل سیو که تو صفحه اول گذاشته بودم رو ریختم و راحت همه ماشین های جدید هم باز شدن
فقط یه سوال همه رو باید تو ستینگز بریزم دیگه؟ نه؟ اپدیت رو از سایتی که دوستمون اقا علی پیشنهاد دادن گرفتم و جایگزین قبلی کردم و بدن کرک کردنش بازی بالا اومد اما بازم با فیلم شرو ع شد دستان فک کنم دیگه لبتابم شورشو دراورده و نمیخواد با سیو کامل بازیو بالا بیاره و همه ی راه ها رو امتحان کردم نشد و اگه کسی رهی میدونه بگه اگه نه فک کنم دیگه زیادی داره مسخره میشه و نمیخوام وققتونو بگیرم با ایین مشگل خنده دارم بازم ممنون از همه ی دوستان گلی که کمکم کردند