پدرام جان گوشي هاير هم ميتوني بگيري چون تا آخر عمر هم دست هيچكس نميبيني (شوخي كردم)
Printable View
پدرام جان گوشي هاير هم ميتوني بگيري چون تا آخر عمر هم دست هيچكس نميبيني (شوخي كردم)
اهان فهميدم منظور متال جان چيه همون دراز نقره اي ها كه صفحه رنگي دارن؟ همون حاير خودمون اگر منظورت اونه كه بايد بگم من اگر پيدا كنم حتما ميگيرم ظاهرش خيلي جلب توجه ميكنه
6600 بگير دست هيچكس نيست....شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا تنها گوشي كه دست همه هست 6600 ولي لطفا به موضوع اصلي بپردازين
نه هایر نیست گفتم که از کمپانی گمنامی هست به اسم مینی.مینی اسم گوشیش هم همینه
تو پاساز قاعم دیدم تونستم ازش فردا اگه بود عکس میگیرم
6270 خيلي معروفه ولي دسته من هست. خوب منم كه هر كسي نيستم. من ميشلم. كم كسي نيستم. پس مي توني 6270 بگيري. (شوخي)
ولي جدي دوست دارم بدونم چرا مي خواي همچين گوشي اي بگيري؟
پاکت پی سی دست هر کسی نیست ...
چون دردسرش زیاده و خیلی هم بزرگه ... انتظارات مردم رو هم به جا نمیاره آخه همش باید هواست بهش باشه ... اگه خراب شدم کسی نیست که درستش کنه، بجز نمایندگی.
والا برام خيلي هم مهم نيست تك تك باشه...فقط نمي خوام زياد باشه...مثلا سوني اريكسون واقعا بهترين گوشي ها رو داره يا شايد نوكيا..سامسونگ و موتورولا و ال جي و ....هم همين طور....من دنبال بنكيو زيمنس بودم...اما تو ايران تا حالا نديدم....NEC و Hyundai هم اگه گيرم بياد راضيه.....i-mate هم عاليه...ولي گرونه...
ان ای سی دقیقا مقلد سونی اریکسن هست
حتی داره از مموری کارت های سونی رو گوشیش استفاده میکنه
جدي؟ پس NEC هم هيچ! :sad: