با توجه به اینکه برای مادرتون میخواین٬ بعید میدونم در حدی اپلیکیشن نیاز داشته باشن که وینفون جواب نده و حتما به اندروید نیاز باشه. به نظرم وینفون انتخاب بهتریه.
Printable View
با توجه به اینکه برای مادرتون میخواین٬ بعید میدونم در حدی اپلیکیشن نیاز داشته باشن که وینفون جواب نده و حتما به اندروید نیاز باشه. به نظرم وینفون انتخاب بهتریه.
بله. حق با شماست.نقل قول:
تو گوشی های ویندوزی که لومیا ها هستند.
اما در مورد دوربین گوشی های اندرویدی هم دوست داشتم بدونم بهترین شون
کدوم هست.
مقایسه ی تصاویری که باهاشون انداختند.
و اما با توجه به صحبت های شما دوستان، احتمالا نوکیا می خرم.
باتشکر
در داخل اندروئید ها و گوشیهایی که من تست کردم و مطمئنم دوربینهاشون عالی هستن
LG G2 سایز مناسب - طراحی زیبا و دوربین عالی
NOT III فقط مشکلش سایز هست وگرنه دوربین عالی داره
Z1 دوربین بدی نداره ولی چون زیاد براش تبلیغ شد و اسم 20 مگاپیکسل و لنز G رو یدک میکشه انتطار بالا بود که برآورده نشد ولی اغلب با آپدیت بهتر میشن گوشیهای سونی
HTC ONE مشکل عجیب و جدید این کمپانی بنفشی دوربین هست البته این نکته رو دقت کنید این بنفشی در شرایط کم نور و تاریک ظاهر میشه که در این شرابط کسیی عکس نمیگیره و اگرم بگیرن حتما فلاش اسفاده میشه که عملا بنفشی رو از بین میره ولی خب در کل ادم دل زده میشه وقتی بخوای اینهمه پول بدی که ممکنه این مشکل باشه یا خبر حتی اگه رو نتیجه نهایی تاثیری نداشته باشه
اما وینفون اول بگم سیستم عاملی کم دردسر بسیار ررون و بدون هنگ و لک هست و از اونجایی که برای مادرتون میخواید احتمال زیاد اهل انواع و اقسام App ها نیستن و مهمهاشون رو هم وین فون داره و الان کمتر این مشکل به چشم میاد
اولین گزینه اگه با طراحی مشکلی ندارید 1020 هست
وگرنه بنظر من 925 هم عالیه
ممنون دوستان، فکر می کنم اطلاعات کافی برای خرید گوشی بدست آوردم.
دوربین تنها عضوی هست که نمی شه از زوی سایز لنز و... بهش پی برد.
باتشکر @):-