دیروز داشتم با partition magic اون 25 گیگ اخری که از پاک شدن درایو H ام ایجاد شده بود رو برای درایو Create میکردم بعد از apply کردن ریست شد که موقع بوت شدن و تو محیط dos این کار رو بکنه
از شانس مزخرف من وسط کار برق رفت
وقتی برق اومد رفتم دیدم درایو که درست نشده هیچ
درایو قبلیم یعنی G و درایو D رو هم پوکونده چون موقع Apply کردن یادم رفته بود تیک های مربوط به گرفتن فضای خالی از درایو های قبلی رو بردارم و موقع انتقال data این اتفاق افتاده بود
حالم بد جوری گرفتس چون کلی از با ارزشترین اطلاعاتم که نتیجه سالها جمع کردن بود کلی عکس شخصی و خانوادگی و کلی ویدیو و اهنگ و برنامه همش پرید ( نزدیک 2 گیگ که backup هم ندارم ازشون )
خود ویندوز نزدیک به 10 دقیقه داشت با scan disk موقع بالا اومدن ویندوز اون درایو رو scan میکرد و یک عالمه cluster و data recovery انجام داد
مشکل اینه الان همه چیز سرجای خودش هست ولی خیلی هاش غیر قابل استفاده شدن
یعنی حجم رو اشغال کردن روش نگه میداری مینویسه مثلا 10 مگ مثل قبل یعنی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده
ولی عکس ها باز نمیشن فقط thumbnail اشون رو نشون میده
اهنگ ها و ویدیو ها اجرا میشن مینویسه can not playback
با یکی دو تا نرم افزار قوی recovery هم تست کردم تونست یک مقداریش رو بر گردونه اما اصل و اکثریت اونهایی که جدید تر بودن و backup نداشتن corupted شدن رفت
تا حدی که مثلا تو درایو G ام یک فایل با پسوند Mp3 بود وقتی اجراش میکردم وصل میشد به درایو D و یک کلیپ تصویری از اونجا پخش میشد
اون درایو D کلا 3 تا موزیک ویدیو ازش حذف شده بود که برگشت
مشکلم الان با درایو G ام هست
دوستان هیچ راهی نیست این فایل ها رو برگردونم درستشون کنم؟
باید پاکشون کنم برن ؟
الان مثل یک فولدر سریالم 2 گیگ حجم رو گرفته فایل ها هم داخلش هستن ولی از 10 قسمت داخلش فقط 3 تاش playback میشن