كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
حاجی بستگی داره چه کانفیگی از 450 مد نظر باشه ، چون 450 هم پردزنده نسل 4 داره بعضی مدلاش هم پردازنده نسل سومنقل قول:
سری های G1 450 نسل 4 هستن و از لحاط CPU تفاوتی با z510 ندارن
اما z510 گرافیکش چند درصدی از 450 قوی تره
z510 بعضی از مدلاش هارد هیبریدی دارن ( 8 گیگ SSD ) و همینطوری بعضی از مدلاش کیبورد بک لایت دار دارن
بستگی به نحوه استفادتون داره ، اگر فقط میخوای بازی کنی z510 بهتره ، اما برای کارای اداری ، افیس که عملیات پردازشی سنگین تری دارین میتونین 450 رو انتخاب کنید - 450 حسگر اثر انگشت داره که برای بعضی ها مهمه
باتری 450 هم بهتر از z510 هست و هم اینکه راحت جدا میشه و هم اینکه بیشتر شارژ نگه میداره ( حدود 1.5 ساعت یبشتر )
HP ProBook 450 G1 - F7X62ES
من اين مدل مد نظرمه ولي شنيدم خرابي اچ پي زياده و همچنين قطعاتش گير نمياد.درسته؟
من رشتم عمرانه و همچنين بازي هم برام مهمه.
واينكه بين 2.5 تا 2.8 چيز بهتري سراغ داريد لطفا معرفي كنيد.
من خودم مهندس عمران هستم:n02: شما همونی هستی که تو سایت ایران سازه هم پرسیدی ؟نقل قول:
در مورد اینکه میگن اچ پی خرابی زیاد داره ، نمیدونم میگن داغ میکنه و کلی حرفای دیگه
در مورد این چیزا زیاد بحث شده
بستگی به نوعِ مصرفتون داره
برا مالتی مدیا Z510 ( چون هم طراحی بهتری داره و هم کانفیگ قویتر)
برای بیزینس هم Hp 450
اره دادا خوب شناختيا:n04::n02:نقل قول:
پس همون z510 رو بگيرم فكركنم بهتره.آره؟؟
راستي به نظرتون z510-b يا z510-a يا Lenovo Essential G510 - H
هر سه تو دي جي كالا هست يه بررسي ميكنيد خبر بديد.چون سرعت پردازندهLenovo Essential G510 - H بيشتره
آخه شنيدم ميگن صفحه نمايش Z510 كيفيتش كمه و ضعيفه.
درود....
میخواستم z510 بگیرم همین هفته اگه وقت کنم
گرافیکش رو جعبه نزده از کجا زمان خرید متوجه جزییاتش بشم ؟
ci7 این مدل تو سایت خودشم گرافیکش نزده تو دیجی زده 740 gt فروشنده که میگفت 720gt ؟
این مدل کیبرد بک لایت داره ؟ اخرش تا چند رم میخوره ؟ کانفیگش رم 6 بود رم دوال هست تا 8 رم میخوره که میگن 16 گیگ رم ؟
بشت ویترینی داشت نگرفتم میگفت امروز تو ویترین گذاشتیم بگیرم مورد داره؟ گفت تو انبارم داریم هفته بعد میرم . یچیزی که میگفت بلمب همه لبتاب باز میکنیم تا ببینیم سالمه یا نه روشنم میکنیم همه این کار میکنند ؟ جای معتبری رفتم ولی اگه جا های دیگه بلم میدن از اینجا نگیرم ؟ گفت 4 5 ساعت طول میکشه تا ویندوز بریزم درسته؟ 8.1 بگم بریزه؟ این دفه نشد سونی بگیرم که خودش وین اورج داره راحت بودیما :n15:
این مدل ci7 میگفت 2440 قیمت خوب میگفت ؟ ci5 2200 بود
برای برنامه نویسی و برنامه های دیگه کدوم cpu خوبه 7 یا 5 ؟
نکته هایی لازمه برای چک کردن زمان خرید لطفا گوشزد کنید ؟ از کجا بدونم اکبند هست این حرفا ممنون
دوستان ببخشید طولانی شد و زیاد شرمنده:n16::n16:
سلام دوستان
من بین z510 i7 و g510 i7 موندم
به نظرتون کدومو بخرم؟
منم دقیقا با صفحه نمایشش مشکل دارم و الا تا الآن گرفته بودمشنقل قول: