دموی قابل بازی این عنوان برای هر دو کنسول عرضه شد... رفت رو دانلود ببینیم چیه... دیگه باس منتظر اولین نقدها باشیم
Printable View
دموی قابل بازی این عنوان برای هر دو کنسول عرضه شد... رفت رو دانلود ببینیم چیه... دیگه باس منتظر اولین نقدها باشیم
واقعا وقتي دمو اينه ديگه از نسخه اصلي ميشه چي انتظار داشت!در يك كلام معركه!بسيار بسيار بهتر از همين فبفا ١٤..دو استاديوم و مكزيك زابن برزيل عاج انگلستان و يه منوي زيبا و چشم نواز و مود هاي معركه انلاين كه فقط با نسخه كامل ميشه رفت و اهنگ عالي...
گيم پلي جديد وارد با ي شده!كاملا مسخصه!در كرنر ها ميتوني مشخص كني بازيكنات تير يك هجوم بيارن يا دو يا شش قدم يا اينكه دور سنگربان و شلوغ كنن!فنتستيك!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بازی بسیار به واقعیت نزدیک شده...کنترل توب و حرکت توب فوق العاده عالی...دیگه از اون برخورد های فیزیکی اغراق امیز که در 14 هست در wc خبری نیست...چمن زمین بسیار زیبا و واقعی...یادمه وقتی دمو 14 اومد خیلی ناامید شدم ولی وقتی نسخه ی اصلی رو دیدم ناامیدیم برطرف شد.ولی این بازی...این بازی با این دمو وقتی اینقدر اعتیاد اور هست دیگه چه انتظاری از نسخه اصلی دارین...مطمن باشین نسخه اصلی شاهکار خواهد بود!
یه جورایی شبیه نسخه 14 نکست جن هست که یک ماه پیش سعادت شد بازی کنم روی PS4 ولی واقعا جالب شده مسائل حاشیه ایش وقتی گل می زنه یک تیم ملت رو توی اون کشور نشون میده که توی خیابون کشورشون جلوی یه ال سی دی بزرگ توی خیابون ایستادن و تماشا می کنن و وقتی گلی زده میشه ملت جشن و پایکوبی راه می ندازن و وقتی گل می خوردن یه جوری اشوب می کنن فضای ورزشگاه هم که دیگه خودتون می دونید توی چه حال و هوایی فرو میره
ظاهرا ما PC بازها جز آدمیزاد محسوب نمی شیم دیگه
جالبه که تولد همه این عناوین روی PC بوده ولی حالا...!
:n23:
دقیقا بیاد دارم که نسخه ی 14 وقتی دموش اومد خیلی ناامید شدم ولی بازی رو که دیدم انتظاراتم رو برآورده کرد.نسخه ی فیفا 14 و ورلد کاپ 14 از نظر جزییات گیم پلی با هم متفاوت هست.من رو یاد 2012 انداخت این بازی و البته بسیار بهتر.حرکت توپ روی زمین عالی شده.استادیوم ها هم عالین...ولی استادیوم ماراکانا اون ابهتی که باید داشته باشه رو نداشت و فک کنم کوچکتر از اندازه ی اصلی اش ساخته اند تو دمو!
این بازی رسما کی میاد بیرون ؟
سلام.اين بازي امروز ليك شد؛)
كسي خريد بازيو؟نظرات؟
نخریدم ولی گذاشتم دانلود بشه ظاهرا بازی به صورت نسخه جی-تگ ایکس باکس و -- شده برای PS3 لیک شده و فعلا از نسخه DVD خبری نیست