اگه دقت کرده باشین دو تا پست اولیم دو الی سه کلمه ای بود چجوری دلیل اوردم؟ حالا مهم نیست ..... جواب سوالتو گرفتی؟یا بازم توضیح بدم در مورد لب تاب؟:n02:
اگه دقت کرده باشین دو تا پست اولیم دو الی سه کلمه ای بود چجوری دلیل اوردم؟ حالا مهم نیست ..... جواب سوالتو گرفتی؟یا بازم توضیح بدم در مورد لب تاب؟:n02:
اینم ویرایش:به دلیل اینکه از هر قطعه ای در لب تاب الین ویر به صورت دوتایی استفاده شده که یه بار گفتم و دلیلم که گفتم اولین لب تاب خوبه چون گرافیکش با cpu همخونی بهتری داشت و برای گیم مناسب تر بود و گرافیکش هم یخورده از بقیه بنچ بالا تری داشت
نقل قول:نقل قول:اتفاقا من منظورم اینه که بدون دلیل پاسخ دادین . حرفی که میزنین باید سندیت داشته باشه حتی رفرنس بدین به حرفتون.نقل قول:
الان سوال شما چیه ؟ بگو پاسخ گو هستم
so sorry
any way
اگه رفتی تو سایتش میتونی کاستومایزش کنی و قطعاتی که میخای کم و زیاد کنی
چیزی که اصلا بهش فکر نمیکنی :
اینقدر جنس پلاستیک بدنش خوبه که با یه بار دست زدن به کیبوردش میفهمی با چه هیولایی روبرویی
باز عرض میکنم اینا desktop replacment هستن و برای اینور اونور بردن ساخته نشده
موفق باشی!
همون دو سه کلمه ای که گفتی رو دلیلش رو بگو چرا بهتره؟ همین
بهتره پست های قبلیت رو ویرایش کنی و همونجا توضیح بدی . اینجوری بهترم هست.
ببخشید پوزیلون جان ادرس سایت یا لینکشو میزاری؟
ممنوننقل قول:
آره تو سایتش رفتم . کلی هم review خوندم و فیلمش رو دیدم . خیلی بزرگ میزنه. متاسفانه بحث جابجایی برام مهمه که این بیشتر به عنوان دسکتاپ باید استفاده بشه. البته با این پول دستکتاپ بهتری هم میشه جمع کرد.
بابا این حرفا رو ول کن ... مگه دست بچه 5 ساله لبتابو میخوای بدی میگی سنگینه ؟؟؟؟؟ لب تاب خوب باید سنگین باشه و باید کلفت باشه که کولینگ خوبی داشته باشه و لب تاب من 4 kg هست و اصلا بنظرم اذیت کننده نمیاد و همه جا با خودم میبرم ..... وقتی بخری متوجه میشی که خیلی پرداختن به موضوع وزن لبتاب الکیه :n22:
واسه نمونه این مورد هست که با بقیه مواردی که آوردم یکی میشه . البته کاستوم میشه کرد تا خیلی بهتر بشه ولی خب همینش هم 2600 دلار آب میخوره !کد:Alienware 14 14-Inch Gaming Laptop, Intel Core I7-4700MQ Haswell 2.4GHz, 16GB Memory, 1TB SATA III SSD, 1GB nVidia GeForce GT 750M, Killer NIC, WiFi, Windows 7 Home Premium
وزنش بالای چهار کیلو هست که با آداپتور و کیف و موس و ... میره بالای 6.5 کیلو . حالا شما هر روز حدود 1 ساعت پیاده روی و 2 ساعت با ماشین جابجا میشین به نظرتون 3 ساعت تحمل این وزن راحته آقا امیر؟ من اولین بارم که نیست لپ تاپ میگیرم تا الان کلی لپ تاپ عوض کردم و تنها توصیه من اینه که لپ تاپ سبکتر و کوچیکتر انتخاب کنین مگر اینکه به عنوان دسکتاپ استفاده بشه.