:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n02: اوکی :n02:نقل قول:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n02: اوکی :n02:نقل قول:
خب دوستان جوابی که من خواستم بدم رو دادند ممنونم !!
سیستمی هم که علیرضا خان و وحید پیشنهاد دادند بدون مانیتور بود که با احتساب اون تا یک و نیم حداقل باید هزینه بشه
من هم نمیگم خیلی تو مسائل واردم و علامه هستم اینجا من فقط برای اطلاعات بیشتر فعالیت میکنم نه بیشتر (تا بتونم چیزی از دوستان دیگه یاد بگیرم)
دوست عزیز چرا کنسول نمیخرید؟؟
با 1 تومن میشه ps3 خرید و بهترین بازی های سال رو با بالاترین کیفیت ممکن اجرا کرد..
ممنون از همگی شاید ps3 خریدم ارزان تر میفته ممنون ممنون ممنون دوستای گلم:n16:
دادا من سیستم از اینی که نوشتی پایینتره و دارم کلی از بازیهای جدید مثل crysis3 رو بازی میکنم البته رو سطح پایین که اونم بخاطر رمه که 3 هست و cpu که e6550 میخام cpu e8400 بگیرم و رم رو به 4 ارتقا بدم تا بازیهارو بهتر اجرا کنه اما شما که میخاین هزینه کنین بهتره cpu و گرافیک قویتر بگیرید و هارد کمتر یک ترا نگیری چون قیمش از 320 زیاد بیشتر نیست و فرق کمی دارن من هاردم 80 بود و الان یک ترا گرفتم و پشیمونم که چرا 2 نگرفتم به هرحال همین سیستم هم به نظر من کارتو رامیندازهنقل قول:
سلامنقل قول:
من میخوام ماه به ماه هر یک از قطعات رو بخرم ، آخه نمیتونم همشو یه جا بخرم! ممنون میشم بصورت اولویت بندی بهم بگین که به ترتیب از کدومش شروع کنم؟ (میدونم که همشون مهمن :n02: اما ترتیب بندی میخوام)
در ضمن این سیستم بازی های روز دنیا رو میتونه اجرا کنه دیگه؟ من دیگه زیاد اهل بازی نیستم فقط میخوام بدونم این سیستم بازی هایی که تا سال 2013 در اومدن رو میتونه اجرا کنه ؟ مثل فرمول 1 2013 کال آف بلک اوپس 2 ، فارکرای 3 و جی تی ای وی و ... ؟:n16:
مرسی
بله در صورتي كه نخوايد در رزولوشن فول اچ دي بازي كنيد مشكلي وجود نداره ! به نظر من پولاتون رو جمع كنيد و يك جا كل سيستم رو بگيريد به ابن دليل كه در آينده محصولات جديدتري به بازار مياد و به نظر مياد قيمت ها بازم پايين تر مياد !نقل قول:
سلام نه دوست عزیز من یک ساله دارم صبر می کنم ^^ قیمتا دیگه پایین اومدن... بهتره که دیگه برم بگیرم چون خسته شدم صبر کردم...نقل قول:
میخوام اول سی پی یو بعد گرافیک اینجوری دونه دونه بخرم...
دوست من بعضی از قطعات رو باید باهم بگیرید ، مثلا اول باید برد و سی پی یو رو تهیه کنید که مچ باشند با هم. و البته اگه پاور کنونی تون جواب گو باشه...نقل قول:
من با سیستم آقا علیرضا موافقم فقط کارت گرافیک گیگا بهتره، چون هم قیمت اند گارانتی بهتری داره، نسبت نویز لولش پایین تره، دما کمتر و همچنین ولتاژ کمتری مصرف میکنه
مادربرد هم قطعا باز گیگا رو پیشنهاد میکنم ، بخاطر تکنولوژی UD گیگا که عمر قطعات طبق نظر بسیاری از کارشناسان توی مصرف های بالا و با راندمان بالا ،بالاتره.
البته اون برد asrock خدایی برد خوبیه....
سلام دوست خوبم ؛نقل قول:
پس اولویت اول مادربورد و سی پی یو ؛ بعدش این دو تا خوب هستن دیگه؟
CPU : Intel Pentium G3220 3.0GHz : 160.000
M.B : ASRock H81M-GL : 190.000
منظورم از خوب بودن اینه که من انتظار زیادی از گیمینگ ندارم ، فقط میخوام بازی هارو روان اجرا کنه ، از Intel Celeron 1.80Ghz Single Core
خودم بهتر باشه :n16:
اولویت دوم:
RAM : Corsair 4GB 1600 : 140.000
Power : Green 430 A-EU : 150.000
اولویت سوم:
VGA : Sapphire 7770 1GB DDR5 : 400.000
اولویت چهارم:
HDD : Seagate 500GB : 150.000
Case : 70.000