داداش 4670k که رم 2400 ساپورت نمیکنه!:n27: البته ساپورت میکنه ولی تا 2400 نمیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( از سایت اینتل) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
داداش 4670k که رم 2400 ساپورت نمیکنه!:n27: البته ساپورت میکنه ولی تا 2400 نمیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( از سایت اینتل) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مموری کنترلر دیفالت پردازنده هست! اهمیتی نداره. وگرنه پردازنده ی 4 میلیون تومنی هم 1600 مگاهرتز نوشته و تا 3000 هم ساپورت می کنه!نقل قول:
حسام خان درست میگه ....نقل قول:
اون 2400 مگاهرتز مربوط به پروفایل XMP هست که اون سیستم ساپورت میکنه....
پیشنهاد من:
CPU: AMD FX-8350
RAM: Kingston GB (2*4gb) DDR3 1866MHZ Hypermax
VGA: ASUS GTX 770 DirectCU II
MB: 990FXA-GD65
PSU: Green GP700A-HP
HDD: Seagate-SATA3- 2TB / 64mb buffer
Case: Green X1 Basic
فقط دوست من حواست باشه فروشنده های سودجو مختو نزنن یه وقت!! بهترین کارایی (واسه رندرینگ و گیم) رو با توجه به پولی که هزینه میکنی این سیستم به نظر من بهت میده ;)
دوست عزیز سیستم پیشنهادی حسام که این سیستم رو سوسک میکنه....نقل قول:
TREASURES جان ایشون هم یکی مثل amir200812!!! مهم نیست. :)
یا دستور دریافتی از ایشونه یا اینکه گل بود، به سبزه نیز آراسته شد! :D
چون ما قصد فروش سیستم به استارتر این تاپیک رو نداریم! رو هوا یه چیزی پروندن! هیچ بحثی هم از بابت خرید و فروش مطرح نشد!
حتما همینطور که میگین هست دوست عزیز...نقل قول:
;)
شما اگه دستور بدی کلا AMD رو از بازار کشور جمع کنن قربان :n09:نقل قول:
ویرایش:
نمیدونم ایشون کی هستن که گفتین دستور ایشونه... اما من از تجربه که داشتم این سیستمو پینهاد دادم و مختصص این کار هم هستم(3d و رندرینگ) و دلیلی هم نمیبینم بخوام با افراد بی شخصیتی چون شما با این طرز رفتار و برخورد بحث کنم ;)
البته توهین به دیگران جایز نیست .......نقل قول:
برای بنده ی نوعی، AMD یا اینتل هیچ تفاوتی نداره! چون جنس ناموجود برام نامفهومه!نقل قول:
لذا بر اساس موجودی خود پیشنهاد نمیدیم و منافع شخصی رو در نظر نخواهیم گرفت!
چرا که ما نماینده ی رسمی فروش MSI رو داریم! از همه جا هم قیمتمون در این برند ارزون تره! می تونن مقایسه کنن! سودی که سر برند MSI داریم، رو هیچ برند دیگه ای نداریم!!
یادم نمیاد بیش از یکی دو بار تا حالا در این انجمن، MSI پیشنهاد داده باشم!