-
سلام
آخه توی اون حالتی که شما گفتید یعنی همین که فاصله رو اشتباه زده باشی. چون گفتید که صفحه ی Help رو نشون میده. در صورتی که باید صفحه ی خود Remote Desktop رو نشون بده و مثل حالت عادی بتونی ریموت بزنی.
توی Command Prompt و یا Run برو و این دستور رو بزن:
کد:
mstsc /admin /v:1.2.3.4
جای 1.2.3.4 هم IP سرور خوتو بزن ببین چی میشه
-
این همون اجرا شدن RD هستش ؟ صفحه اولیه ریموت میاد و وصل میشه. در حال وصل شدن تا cunfiguring remote session رو که مینویسه غیب میشه و انگار ادامه عملیات ریموت رو انجام نمیده.
-
سلام
آره ولی این بهت Administration Session میده. حالا چون گفتی که از یه سیستم دیگه هم تست کردی و کار نکر برو سراغ آنتی ویروس ببین چجوریه.
-
اینو توی خود سرور هم تست کردم که مثل سیستم خودم بود
انتی ویروس رو چجوری غیر فعال کنم ؟ گزینه غیر فعال کردنش رو نمیشه تغییر داد
-
سلام
از چه ورژنی از کسپر استفاده می کنی. اول باید روی Icon برنامه کنار ساعت کلیک راست کنی و Disable Policy رو بزنی و یعد Password رو وارد کنی. اینا رو قبلا توی Administration Kit باید تعریف کرده باشی.
و بعد هم بری و گزینه ی غیرفعالش که حالا فعال شده رو بزنی تا غیر فعال بشه.
اگر هم از نسخه ی دیگه استفاده می کنی باید بگی تا بهتر راهنماییت کنم.
-
کسپر کیت 6
پلیسی رو هم غیر فعال کردم. کسپر رو هم غیر فعال کردم بازم ریموت نشد :n03:
-
سلام
احتمالا دیگه خود ویندوز مشکل داشته باشه. فقط برنامه های ریموت رو هم یه تست بکنی بد نیست.
اگر هم نشد و نمی تونی ویندوز رو عوض کنی برو سمت Event Log و یه نگاهی هم به اونا بنداز ببین چه Event برای این قضیه گذاشته (این مرحله دیگه خیلی کار سخت تر میشه و باید یکمی وقت بذاری تا مشکل رو پیدا کنی و بعد بری سراغ رفع اون مشکل)