-
در مورد ایسر منم به قیمت 4 تا 4.100 که احتمال داره 100بالا پایین شه رسیدم البته قطعی نیست.منم مثل شما زیبایی برام مهم نبود اما این 1 مقدار که ایسر گرون تر هست فکر کنم به 3 دلیل گرافیک قویتر و رم بیشتر و صفحه بزرگتر باشه.
از نظر من به ترتیب ایسر/ایسوس/ام اس ای/لنوو/ولی بازم بیشتر تحقیق کن.
نقد این لپتاپ ها در اینترنت هست میتونی تو گوگل سرچ کنی بخونی.اطلاعات کامل و خوبی در موردشون پیدا میکنی.
-
دوست عزیز قضیه ی acer v3-772g مثل این می مونه که روی یه ۲۰۶ موتور bmw بزاریم !!!اگر بخوایم برتری این لپ تاپ و نسبت به مدل های ذکر شده بگیم فقط کارت گافیک قوی تر و صفحه نمایشش هست . در سایر موارد از قطعات متوسطی استفاده شده . در حالی که در مدل های دیگه سعی شده بهترین کیفیت ممکن رو تحویل خریدار بدن . برای همین توی مدل اسوس و ام اس آی از ۴ اسپیکر استفاده شده !!!!!! و یا مسائل مشابه .البته هر کس سلیقه ای داره . ولی کسانی که می رن واسه گیمینگ سیستم می خرند به ظاهر هم توجه می کنند . خیلی پیش اومده خریدار بر اساس سخت افزار (رم و کارت گرافیک ) خرید کرده و پشیمون شده . همون طور که گفتم اگر انتظار ندارین لپ تاپتون از همه نظر تاپ باشه و سخت افزار قوی رو به کیفیت ساخت بالاتر ترجیه می دین این مدل لپ تاپ خوبیه
-
پس که این طور ، من میخواستم از این موضوع مطلع بشم که کیفیتش در چه حدی هستش که این جور که شما گفتین و من برداشت کردم در حد اون سه مدل دیگه نیستش و اون جوری که مشخصات و سخت افزاری که روی کاغذ نشون میده نیستش
اما اگر شما از نظر امکانات میگین مثل اسپیکر این جور چیزا که زیاد مهم نیست واسه من کیفیت صفحه نمایش کیفیت کیبورد و بدنه خوب از ظاهر مهمه و بقیه اش میشه بهترین کارایی از لحاظ گرافیک و سرعت هستش،پس اگر تو این موارد هر کدوم بهتر باشه همون رو میگیرم
اخه این گرافیک 760 اش بدجوری رو مخه و نمیزاره که به بقیه موارد فکر کنم, البته همزمان نمیخوام گولش رو هم بخورم و بعدا پشیمون بشم
-
و راستی در مورد ام اس ای نظرتون چیه؟ مشخصاتش از لنوو و ایسوس تو بعضی موارد بالاتره
مثل صفحه فول تو این قیمت
صفحه اش که فوله و گرافیکش هم 750 ddr5 و سرعت هاردش 7200 هستش
کلا از بقیه ارزون تره ولی همه چیش عالیه، البته من اگر لنوو رو با رم 8 و صفحه فول گیر بیارم همین میشه تقریا حدود 3.4 ، کلا این سه تا توی یه رنج قیمت هستن
پس میخوام با مقایسه دونه به دونه حذف بکنمشون ، اول بین ام اس ای و لنوو و برنده شون میره با ایسوس مقایسه بشه و در اخر با ایسر
-
من یه راهنمایی بهت میکنم . فقط و فقط برو تو سایتای بنچمارک ببین کدوم گرافیک بالاتری داره . مسلما gtx از gt بالاتره . دوم بعد از خرید موقع بازی خنک نگهش دار . نزار داغ بشه چون مستحلک میشه . سوم . صفحه ی تمایش فول اچ دی خیلی خیلی جذاب تره ولی نیاز به گرافیک بالاتری داره . چهارم ببین سی پی لپتاپ مورد نظرت از چه نسلیه من مدلا رو نگاه نکردم . مسلما نسل هاسول کمتر از ای وی بریج داغ میشه . شما از لپتاپ گیم میخوای . پس فقط همینا واست مهمه . واسه صدا هم هدست بزار از همه چی بهتره . برند مهم نیست .
-
خب منم اینکارو کردم و گرافیک 760 ایسر از بقیه یه سر گردن بالاتر بود
صفحه نمایش فول اچ دی 17 اینچ داره که واسه بقیه 15 اینچه
رم 16 گیگ داره
سی پی یو هم همه شون نسل جدیدا هستن ولی نمیدونم چرا این 4702 هست و واسه بقیه 4700
ولی از نظر قیمت نزدیک 600-700 از بقیه گرون تره و تازه حتی اگه من بخوام این پول رو هم بدم هنوز معلوم نیست واقعا بهتره از بقیه یا که نه، منظورم از لحاظ کیفیت ساخت محصول هستش
از طرفی ایسوس تو گرافیک و سی پی یو از بقیه ظعیف تره ولی مقل اینکه محصول با کیفیته
کاشکی افراد بیشتری میومدن و نظر خودشون رو میدادن و میتونستم به یه جمع بندی درست و حسابی برسم اخه بحث سره 4 میلیون پوله:n27:
-
من دو تا از دوستام سری n اسوس داشتن گرافیکشون سوخت .(نه اینکه کیفیت اسوس پایین باشه ، میخوام بگم هر چیزی ممکنه) یکی دیگه هم 4 ساله یه مدل ایسر داره هیچیش نشده.
مدل سی پی یو رو هم برو ببین بنچمارکشو . تو یو تیوب هم میتونی سرچ کنی ببینی لپتاپو .(هم ویدئو باز کردن جعبه اکبندشو داره هم بگردی میتونی ببینی تو بازی چجوریه ) .
-
من الان سی پی یو چک کردم و متوجه 2 تا مورد شوم
اول اینکه تو رده بندی hq بالاتر از mq بود و دوم اینکه مدل 4702 ایسر چندین پله از اون سه تا پایین تره
ولی من فکر کرده بودم که mq بالاتر از hq باید باشه
حالا سوال اینه که واقعا چه قدر تفاوت هستش؟:n13:
-
نمیدونم والا . ولی سی پی رو فک نکنم خیلی فرقی بکنه . برای گیم یه i5 به راحتی جواب میده . اصل همون گرافیکه . یه سرچ بزن به انگلیسی ببین تو سایتای خارجی راجع به داغ شدن هر کدوم از این مدل ها چیزی ننوشته . مثلا مدل لپتاپ من رو هر جا سرچ کنی heat هزار تا فروم خارجی میاد که مردم از مشکلاتش میگن . میگم که مث من نسوزی بعدا . اصلا برو از هر کدوم یکی بخر هر کدوم خوب بود نگه دار :D
-
دوست عزیز تفاوت قدرت این پردازنده ها چندان محسوس نیست مگه اینکه کاربر خیلی حرفه ای باشی و کارای پردازشی خیلی سنگین انجام بدی که اون 20% خیلی بهت کمک کنه.بین این دو ایسر و ایسوس اگه قصدتون گیم و کارهای گرافیکی هست ایسر رو پیشنهاد میکنم و اگه کارای پردازشی هست ایسوس .موفق باشید.