-
من قطعات
جان خسته ، پروانه شدم ، از ما بعیده ، از ماست که بر ماست
رو دوست داشتم
به نظرم مشکل آلبوم تنظیم هاش هست که تو همه آهنگها گیتار اسپانیش خیلی شنیده میشه و این باعث تکراری شدن بعضی آهنگها شده..
باید با ترانه سراهای قوی تر کار کنه و تو سبک آهنگهاش هم تنوع ایجاد بکنه...
زیاد با شهرام شکوهی و سبک آهنگهاش حال نمیکنم و ولی صداش رو دوس دارم چون خاص و متفاوته..
-
:n28:
نمیدونم چی بگم واقعا خیلی خیلی نا امید شدم، کسی که میاد اون البوم فوق العاده زیبای مدارا رو میسازه چندین رده نزول میکنه و به حد این البوم میرسه. ای کاش اصلا نشنیده بودم این البوم رو که ذهنیت و خاطرات و لحظات خوبم با البوم قبلیش خراب نمیشد. حداقل 5-6 ترک بسیار زیبا و شنیدنی داشت در البوم قبلی که فکر میکردم که به شدت روش کار شده و همه چیش خوب با هم سنک شده ، ولی حالا شاید فکر کنم اون قطعات خوب هم شانسی بوده.
وقتی کسی ندونه از صداش چجوری بهره ببره همین میشه که اولین چیزی که به ذهن مخاطب میاد اینه که صدای خواننده از یه جایی دیگه خسته کننده میشه.
البوم خیلی بدی نیس اما چند رده نزول هست برای شهرام شکوهی.
-
خیلی خوب بود این آلبوم شهرام شکوهی
-
آلبوم خوبی بود ولی 3-4 اهنگ نبود تو آلبوم خیلی بهتر از این میشد
مثلا همین تراک اول خیلی تو ذوق میزنه ... به سبک شهرام شکوهی نمیخوره و حالا به سنت اکثر آلبوم های داخلی که یه اهنگ ترنس یا هاوس باید سر آلبومی باشه اینم اومده از همین سنت پیروی کرده که برعکس نتیجه داده
بخند میخوامت و شب و بارون هم همینطور
اما تراک جان خسته یکی از بهترین اهنگ هایی بود که امسال شنیدم
-
نتیجهی نظرسنجی
با تشــکر از 11 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانهی توبه شکستم با 5 رأی به عنوان بهترین ترانهی این آلبوم انتخاب شد.
با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی