شما گوشی که من معرفی کردم رو با بقیه گوشی هایی که دوستان معرفی کردن مقایسه کنید خیلی واضحه که به نسبت امکاناتی که داره و قیمتش ، واقعا sony acro s فوق العاده ستنقل قول:
Printable View
شما گوشی که من معرفی کردم رو با بقیه گوشی هایی که دوستان معرفی کردن مقایسه کنید خیلی واضحه که به نسبت امکاناتی که داره و قیمتش ، واقعا sony acro s فوق العاده ستنقل قول:
به نظرم LG OPTIMUS 4X HD که رزولوشن اچ دی داره و 4 هسته ای هم هست گزینه ی خوبیه.
تردیدی که در مورد Acro s و اکسپریا V دارم ضد آب بودنشون هست. درپوش هاش زیاد دست و پا گیر نیست ؟ استحکامشون چطوره بعد یه مدت جدا نشه از بدنه و ظاهر گوشی رو خراب کنه:n13:
LG Optimus 4X HD متاسفانه 150 تومن بیشتر از بودجه من هست.
گوشی سونی Xperia SP گزینه مناسبی برای شماسنقل قول:
sp سایز صفحه 4.6 اینچ هست، ترجیح من 4.3 هست
نظرتون در مورد اکسپریا SL چیه؟ ضذ آب هست این مدل ؟
گوشی SP سونی بهترین انتخابه ولی بدی گوشی های سونی TFT ـه ... البته نه اینکه غیرقابل تحمل تر باشه ولی AMOLED و مخصوصا IPS در مقایسه با TFT یه چیز دیگست.
SL خیر ضد آب نیست.
گوشی کوچیک تر سونی Xperia T هست ... که گوشی خوبی هم هست ولی اندروید 4.4 براش تایید نشده.
Acro s ضد آب هستنقل قول:
Acro S و بقیه ضد آب های هم رده کیفیت صداشون به نسبت اونایی که ضدآب نیستن ضعیف تره... به نظرم نمی ارزه ضد آب بودن رو فدای خصوصیات و امکانات گوشی کنیم.نقل قول:
البته برا بعضی ها بهتره.
ایشون کیفیت دوربین رو هم در اولویت قرار دادند ولی sp نقط ضعفش کیفیت دوربینشه،فکر نکنم برای ایشون مناسب باشه.نقل قول:
گوشی های SP دوربین خوبی دارن ولی دوربین بهتر با رنج قیمتی که دوستمون گفته جور در نماد ...نقل قول: