معرفی شد سیستم 6 تومنی در پست قبل!نقل قول:
Printable View
معرفی شد سیستم 6 تومنی در پست قبل!نقل قول:
اره اونو دیدم ممنون . منظورم 7 تومنی و اینکه اگه بخوام مادربورد با چیپست x79 بگیرم چقد در میاد و سی پی چی باید بگیرم ؟ چون تو تایپکای دیگه شما و دیگر دوستان گفته بودین اون مادربوردا تخصصی برای رندرینگه
فرمایشات شما صحیح. برای اینکار، پردازنده رو 4820 کور آی 7 در نظر می گیرید.نقل قول:
مادربرد رو هم ایسوس P9X79 LE. در اینصورت میشه 7 تومن.
سایر قطعات هم همونی که هست باشه.
ینی اگه بخوام اون مادربورد ماکسیموس رو بگیرم میشه 8 تومن . میتونم بدم این هزینه رو ولی ارزش داره ؟
بلک ادیشن آخر دی به بازار میاد! قیمتش هم 2 میلیون هست. برای بودجه ی شما، خیر ارزش نداره!نقل قول:
اگر بالای 10 میلیون بود، قطعاً عالی بود. چون این مادربرد، چیزی فراتر از حد و نیاز و تصور شماست و بعضاً رویایه و سایر قطعات شما در کنار این مادربرد حکم فیل و فنجون رو داره!!
عجب ...! پس فک کنم همون عکسی که شما گذاشتین خوبه فقط با یه تفاوت جزیی . سی پی یو 4820 و یه مادربورد سازگار با اون ینی چیپست سری x79 . آره درست گفتم ؟
مادربوردای سری rog اسوس خیلی با این مدلP9X79 LE اختلاف دارن ؟
درسته.نقل قول:
در اینصورت با همون دو تغییری که در قالب جمله گفتم، سیستم درست میشه از سوکت 2011.
نه. آنچنان زیاد تفاوت ندارن.
بین نسل قبل که سوکت lg 1150 داشته با این lg 2011 چی اختلاف خیلی زیاده . ینی به نظر شما همین 7 تومنیه رو بگیرم دیگه ؟
اگر کارتون خیلی سنگینه، باید از مادربرد و چند تا قطعه ی دیگه بزنید و فدای سی پی یو کنید.نقل قول:
اگر خیلی سنگین نیست، می تونید سیستم خیلی منطقی تری با 7 تومن بخرید. چون سی پی یو 12 هسته ای الان نزدیک به 2 تومنه!! اگر 8 هسته ای کارتون راه می ندازه، همین باشه؟!
این همونیه که اول نوشته بودم دیگه ؟ قیمتش تو بازار هم همینه یا قیمت تو سایتا الکیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]