-
سلام
بعد از خرید هاست، از طرف هاستینگ ایمیلی با عنوان "اطلاعات حساب میزبانی sitename" دریافت کردید
که اطلاعات میزبانی از جمله آدرس و یوزرنیم و پسورد ورود به پنل مدیریت در اون نوشته شده، از اون طریق
باید وارد کنترل پنل سایتتون بشید، اگر به هر دلیلی این اطلاعات رو دریافت نکردید به پشتیبانی تیکت بزنید
در اولین فرصت باید اطلاعات رو براتون بفرستن.
با تشکر مهران...
-
ایمیل دریافت کردم و ائرس یه سایت به نام directadmin هم داداه که میتونم وارد بشم و پوشه publicc html هم هست که خودش پیش فرض داره
ولی هنوز وقتی اسم سایتمو میزنم هیچی باز نمیشه؟؟؟
ئرصئرتی که صفحه ای که دخیره شده تو دایرکت ادیمن صفحه خوشامد گویی هست؟؟
-
من سایتم بالا اومد
حالا میخوام چند تا فایل تو سایتم برای دانلود بزارم
چطور اینکار رو بکنم
فایلها رو در هاست آپلود کردم
-
من سابتم درست شد
یه راهنمایی میخواستم
من برای یاد گیری طراحی سایت از صفر کدوم زبان رو برم یاد بگیرم؟؟
html - php - asp - asp.net - my sql
میشه بگین اینها چه تفاوتی با هم دارن؟؟
-
زبان mysql برای ساخت بانک اطلاعاتی بکار میره. asp.net و asp و php هم برای تولید و ساخت اسکریپت و سیستم مدیریت محتوا بکار میروند و زبان های سمت سرور بهشون میگن. html هم یه زبانی هست برای ساخت صفحات وب و تمام صفحات وبی که می بینید با html ساخته میشن. هر کدوم از اونها هم یک مزیت ها و یه مشکلاتی داره. ولی از نظر من اگه بخواید بهتره زبان asp.net رو یاد بگیرید و لی قبل از asp.net باید html و css رو هم یاد بگیرید. می تونید هم به جای asp.net زبان php یا asp رو یاد بگیرید. ولی در کل asp.net زبان قوی تری هست. برای یادگیری asp.net باید جاوااسکریپت و c# رو هم یاد بگیرید. اگر هم می خواید دردسر نکشید php رو یاد بگیرید. php هم زبان بسیار قوی و معروفی هست .