مدل مانیتورش و سایز و رزولوشنش چیه و چقدره ؟!!نقل قول:
Printable View
مدل مانیتورش و سایز و رزولوشنش چیه و چقدره ؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
مانیتورش فول اچ دیه
اوه اوه !!! اگه بخواد تا دو سه سال روی این مانیتور با جزئیات بالا بازی کنه باید گرافیک 780 ببنده که حداقل 2440 قیمتشه ! اما برای بازی های امروزی 770 جواب میده !! اما 770 رو حتماً حداقل نسخه 4 گیگش رو بخرید از برند گیگابایت !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این دو سیستم که اقای اشراقی استاد مشاوره هستن ولی یه تجربه که من در جمع کردن سیستم ها داشتم اینه که یه I5 همیشه جوابگوی تمامیه کاربریها بوده چه گیم چه کار با بر نامه های رندرینگ یا همین 3dmax ...قدرت i7 رو هم نمیشه نادیده گرفت ولی چیزی که کارو راه میندازه اینه که همین i5 ها برای هر کاربردی در ایران کاملا کفایت میکنه باقیه هزینه رو بهتره روی یک گرافیک بهتر هزینه کنید...در مورد رم هم که چون کلا دنبال کار حرفه ایی مثل اور و....نیستید رم با باس 1600 هم بسیار عالیه و باقیه هزینه میتونه باز رو گرافیک متمرکز بشه یا مثلا وقتی داری یه هارد 1ترا برمیداری با قیمت 180 شما میتونید یک هارد 2ترا با قیمت برای توشیبا 260 بردارید که به صرفه ترهنقل قول:
گرافیک هم من با gtx 760 از اسوس با قیمت 1تومن موافقم که از کودا و بیت بالاتری بر خورداره .....در غیر این صورت از amdکارت بسیار قدرتمد 7870 با قیمت 760 با 256 بیت رو بهتون پیشنهاد میکنم
البته در کاربردهای حرفه ای دیگه i5 ها جوابگو نیستند و باید سراغ i7 ها مخصوصاً i7 های سوکت 2011 رفت ! توی بودجه های محدود و رندرینگ هایی که حرفه ای نیستند بله ! i5 کاملاً جوابگو هست ولی از یه جایی به بعد دیگه باید کار رو به i7 ها سپرد ! اگه اوضاع خیلی خیلی خیلی بحرانی بشه Xeon ها سر و کلشون پیدا میشه !!!نقل قول:
بله جالب اینه که تو ایران کسی دنبال کارای حرفه ای نمیره ومعمولا وقتی اینتل میاد رنج بندی میکنه پردازنده اشو به i3 و i5و i7 این رنج بندی ها کاملا با کاربرد مصرف کننده رایطه مستقیم داره
و تمامی کسانی که در فروما به دنبال سیستم برای انواع کارایی میگردن وشایع اینه که برای هزینه های بالای 2 تومن خرید i5 و i7 مردد هستن که بهترین مشاوره برای اونا اینه که همون i5 رو بردارن که این باز بر میگرده به توانییه طرف در خرید که با خرید هر کدم مطمئنا کار اشتباهی نکردن
حالا بحث سوکت 2011 با مین های گرونش یا همین زئون ها که پیش کش و کارایی به اونجا ها نمیکشه مخصوصا تو گرونیه این دوره...وباید که با حد اقل بودجه به صرفه ترین سیستمو بست که اینده نگرانه هم باشه
پس ،فردا میریم همون بدون vga رو بگیریم بعد دو سه روز که کارکرد میام خبرمیدم
مبارکه برادر ! :n16:نقل قول:
ب ن خ
سلام امروز رفتیم پیش همون فروشنده قبلی که خودم سیستم برداشته بودم
خدارو شکر بازم همه قطعات رو داشت وبرامون بست(رایگان
)
چون اون دفته 6500 داده بودم بش این دفه گفت قیمت سیستمی که بستی 3,150,000 هست وچون مشتری خوبی بودی رایگان سرهمش کرد ویه تخفیف خوب هم به مون داد 2,800,000 بخدا ادم خیلی خوب و با انصافیه قطعات هم دقیقا همون قطعات ذکرشده بودن حالا رفتیم خونشون وصلش کردیم اومد بالا ظاهرا که خوب بود حالا گفت تا فردا گیرمیدم بش بعد بت خبر میدم
باز هم کمال تشکر و قدرانی رو از اقای اشراقی عزیز دارم که منو تو خرید 2 تا سیستم راهنمایی کردن
خواهش می کنم ! :n16:نقل قول:
مبارکه ! انشاءالله که راضی باشن !
ولی یه سؤال !
مطمئنی قطعاتی که برات بسته روی سیستم دقیقاً همونایی هست که من بهت پیشنهاد دادم ؟!!!
محاله به نظر خودم ! قیمت اولیه رو اینقدر بالا بزنه بعد یهو اینقدر تخفیف بده ؟!!! با عقل من که جور در نمیاد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]