:n13: چه خبره برادر من کیس 150000؟؟؟؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
پاور 380؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یا مولا
من اینارو با 1800 جمع میکنم برادر :n15:
Printable View
:n13: چه خبره برادر من کیس 150000؟؟؟؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
پاور 380؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یا مولا
من اینارو با 1800 جمع میکنم برادر :n15:
حق با شماست.دو مشکل در سیستم معرفی شده هست.البته من خودم مبتدی هستم و حق اظهار نظر در محظر استادان رو ندارم ولی اولا کارت گرافیکش خیلی بالاست.من فقط برای سه سال میخام قیمتش هم زیاده و همچنین نمیخام کیس بخرم.اگر میشه یک نفر یک سیستم پشنهادی بدون کیس بده.رمش هم یک پارچه 8 باشه.این هم مشخصات سیستم فعلیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش با توجه به انتظاراتت برات سیستم پیشنهاد دادن
ولی اگه بالاس یه لول پایین تر میتونی جمع کنی
MAIN : ASUS B85-PLUS
CPU : I3 4130
RAM : 8GIG KING STON HYPERX
VGA:MSI 650TI BOOST OC TWIN FROZR
POWER: TERMALTAKE 730 SMART
CASE : TSCO 4610
این سیستم 2/100 تا 2/150 در میاد
کیس هم نمیخوای 160 تومن و کم کن همون 2 تومن میشه
بازم اگه زیاده گرافیک رو 7790 بردارحدود 200 تومن کم میشه
پاورم p4-480 w palm هست.این هم چند عکس از کیسم.حالا مشاوره بدید.در ضمن میخام پاور و مادربوردم رو عوض کنم.فقط مشکلم کیسه که نمیدونم توش این قطعات جا میشه یا نه.اگه جا میشه تا همین سیستم اقای actros را سوار کنم.فقط لطفا اگه میشه سی پی یوش core i 5 یا core i7 باشه.قیمتش هم تا سه میلیون هم مشکل نداره.ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !
دوستان عزیز و همکاران گرامی فکر می کنم راهنمایی های لازم به استارتر عزیز اینجا صورت گرفته باشه !! :n02:
توی این لینک که مرغ استارتر یه پا داشت !! حالا اینجا رو نمیدونم !
موفق باشید ! :n16:
اولا یکم درست تر صحبت کنید.بعدشم من اونجا جوابم رو نگرفتم و مدیرش هی طفره میرفت.من رو هم تهدید به بن کردن کرد.دفعه قبلی هم همین کارو با من کردن.:n03:به نظرم اینجا بهترین تاپیک برای سیستم مورد نیاز است.شما هم اگر سیستمی میشناسید بگید.نقل قول: