حرف میشل 100% تایید می شود......................
Printable View
حرف میشل 100% تایید می شود......................
میشل حرف منطقی میزنه .گوشیهای سیمبین بیشتر تو رده اسمارت فون هستن .ولی تو ایران امکاناتشون بی استفاده میمونه.چون اولا" زیر ساخت ندارن.دوما" اگه یکی فقط میخواد رو گوشی چند تا برنامه پلیر و ... بریزه سیمبین رو اصلا" استفاده نکنه بهتره.
سیمبین برنامه های خوبی داره که بیشتر مردم اصلا" استفاده از اونا رو بلد نیستن.ولی میرن گوشی سیمبین میگیرن.
هر کس باید نسبت به نیازش وسیله مورد نظر خودش رو انتخاب کنه.
والا من كه آخرش نتونستم بفهمم موقع انتخاب گوشي بايد سيمبيان رو به عنوان يك امتياز در نظر گرفت يا نه؟
این که سیمبین امتیاز محسوب میشه یا نه به خود کاربر بستگی داره .ولی در کل اگه میخوای با گوشی فقط به آهنگ گوش بدی و عکس بندازی و کمی هم ویدیو ببینی گوشی های جاوا هم این قابلیت ها رو دارن.ولی اگه میخوای از گوشی به عنوان وسیله ای مثل PDA استفاده کنی بهتره سیمبین انتخاب کنی.ولی بیشتر قابلیتاشون یکی هستش.به نظر من که نبودنش تو یه گوشی متوسط بهتره
ولی بودنش تو یه اسمارت فون مثل سری p سونی یه لازمه هستش.البته دیگه الان معلوم نیس مفهوم اسمارت فون چیه چون اسمارت فونهای اولی گوشیهایی بودن که میتونستن اطلاعات شخصی کار بر و مثل دفترچه یاد داشت یا لیست کارهای روزانه رو ذخیره کنن و به کابر اطلاع بدن.الان دیگه گوشیهای جاوا هم بیشتر این قابلیتهارو دارن.
از همه دوستاني كه حرف من رو تاييد كردن متشكرم. و از اينكه با حرف هاي زيباتون منظور من رو كه شايد نتونستم كاملا بيان كنم كامل كرديد باز هم متشكرم. به نظرم براي يك بار هم كه شده يك بحث درست و سازنده در مورد سيمبيان و جاوا در اين تاپيك راه افتاده.
بهتره این بحث و ادامه بدیم خیلی خوب داره پیش میره . من که خیلی چیزا دارم یاد میگیرم . میتونه یه تاپیک مهم باشه.
نظر من اينه كه دوستان طرفدار سيمبيان بيان و بگن تا حالا چه استفاده واقعا بدرد بخوري از گوشيشون كردن. ما هم نقد مي كنيم. شايد هم چيزاي جديد ياد گرفتيم.
من هم كاملا موافقم .نقل قول:
نوشته شده توسط Mishel
دوستان طرفدارار نوكيا و سيمبيان هم لطف كنن و نظر بدن. :)
گرفتم ميشل خان
ببینید اکثر کسانی که از گوشی تو ایران استفاده میکنند . سیمبیان با جاوا براشون فرقی نداره . مثلا میگم سیمبیان تنها حسن که داره به نظر من اینکه میشه روش برنامه نصب کرد مثل دیکشنری ! حالا میخوام بدونم برنامه های این چنینی به چه کـــــــــــار میان؟