آخه شما بگید آیفون با قیمت فضاییش می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که نمی ارزه !
Printable View
آخه شما بگید آیفون با قیمت فضاییش می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که نمی ارزه !
من هم یه چند مدت تو کفشون بودم ولی بدی محصولات اپل اینه که انگار یه تاخته جدا بافتن و هماهنگی خوبی با سایر گوشی ها ندارن ، مثلا توی لپتاپهاشون میگن کلید cntrl ندارن ، به نظر من هم نسبت به پولی که آدم میده یه چیزی بخره که واقعا به صرفه باشه ، فعلا هم صبر کن که خداوند با صبرکنندگان است ، ایشالله روابط با دشمنان(شون) خوب بشهنقل قول:
تازش هم توی سایت دیجی کالا هر روز و 3 4 ساعتی یه پیشنهاد شگفت انگیز میذاره که تقریبا 50 تومن ارزونتر میده ، این هم نکته شک برانگیزیه ، قبلا هم همینجوری بوده یا جدیدا اینجوری شده ، الان وقتی نیست تو سایتش که پیشنهاد شگفت انگیز نداشته باشه
LOL :n08:نقل قول:
خدا کنه ارزون شه! :)
پیشنهاد ویژه دیجی کالا 3-4 ساعت نیست ! یک روزه که ساعت 12 شب شروع میشه و تا 24 ساعت میمونه :n26:نقل قول:
اگه قیمتش پایین بیاد چرا که نه:n05:نقل قول:
اخه روابطشون خوبم میشه بازم فرقی به حال ما نمیکنه....:n28:نقل قول:
optimus جدیده:n27:، به نظرم یه کم طول میکشه تا دستمون بیاد واقعا چجور گوشی هست، یه عیبش اینه که مموری نمیخوره...نقل قول:
فکر نمیکنین درصد بالای خرابیای s3 این باشه که تعداد مصرف کننده اش بیشتره:n13:
همشوت یه ایرادایایی دارن انتخاب سختیه، آخه من اینو بگیرم لاقل تا 5 سال عوضش نمیکنم...:n01:
راستی من تازه واردم نمیدونم تشکر کنم، دکمه لایکش کوجاس پس:38:
واقعا چرا S III رو همه میگن درصد خرابیش بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من یه نکسوس 5 سفارش دادم 32 گیگ مشکیشو یکی از دوستان که تو US هست از خود گوگل پلی خریده و تا دو هفته دیگه میرسه دستم. البته یه بامپر اورجینال هم همراش هست. احتمال خیلی زیاد میفروشمش چون شرکت بهمون گوشی داده! اگه کسی خواست در خدمتیم.