به اندازه نوت 3 نمی خوام هزینه کنم. خیلی اهل بازی و کارای سنگین با گوشی نیستم. فقط دوست دارم صفحه اش بزرگ باشه و ارزش خرید داشته باشه. برا همین نوت 3 رو اصلا جزو گزیته هام نیوردم.نقل قول:
Printable View
به اندازه نوت 3 نمی خوام هزینه کنم. خیلی اهل بازی و کارای سنگین با گوشی نیستم. فقط دوست دارم صفحه اش بزرگ باشه و ارزش خرید داشته باشه. برا همین نوت 3 رو اصلا جزو گزیته هام نیوردم.نقل قول:
هواوی اسند میت یا مگا 6.3؟
شما فرمودید که با گوشی بازی های سنگین نمیکنید در نتیجه اینجا از برتری تقریبی مگا در پردازنده چشم پوشی میکنیم و از طرفی شما فرمودید که گوشی رو برای وب گردی و فیلم میخواید در نتیجه مسلماً نیاز به رم بیشتر احساس میشه نسبت پردازنده که قویاً در این 2 حالت هوآوی مبت پیشنهاد میشه.نقل قول:
دلیل اول: رم میت 2 گیگ هست و رم مگا 1.5 گیگ که از این مقدار در گوشی مگا حدود 70% به صورت پیش فرض اشغال شده و عملاً شما فضایی ندارید، یکی از بیشترین ایراداتی که به گوشی میگیرند همین موضوع هست.
دلیل دوم: در این شرایط که شما میخواید از گوشی استفاده کنید، انرژی زیادی از باطری مصرف میشه که خب باطری میت به واقع یکی از قوی ترین باطری های موجود هست و شارژدهی آن بسیار بسیار عالیه.
دوست عزیز اطلاعات غلط ندیننقل قول:
دلیل دوم: طبیعتاً شما وقتی میخواید وب گردی و کنید و فیلم تماشا کنید نیاز به یک صفحه نمایش قوی دارید که چشم شما خسته نشه و رنگ های گرمی داشته باشه. صفحه نمایش استفاده شده در مگا TFT هستش که خب قابل مقایسه با کیفیت IPS در میت نیست و در این مورد هم میت برتر هست.
ایشون Mega 6.3 رو گفتن که اون هم صفحه SC-LCD capacitive touchscreen, 16M colors هست نه TFT
بله حق با شماست، بنده با مگا 5.8 اشتباه گرفتم.نقل قول:
تکنولوژی استفاده شده در مگاه 6.3 Super Clear LCD هست.
سلام دوست عزیز. هر مدل گوشی که می خوای بخر ولی هواوی نخر. ascend mate برخلاف مشخصات خوبش در عمل اصلاْ خوب کار نمی کنه. در هنگام وب گردی خصوصاْ زوم صفحات لگ داره. کافیه با galaxy mega 6.3 مقایسش کنی.