نه خوب واسه 770 پاور نمیرسه.(600 وات رو عرض میکنم)نقل قول:
Printable View
نه خوب واسه 770 پاور نمیرسه.(600 وات رو عرض میکنم)نقل قول:
بد نیست ! بستگی به این هم داره که دور فن روی چند درصد تنظیم شده بوده و اینکه تست توی چه شرایطی انجام شده ؟!نقل قول:
روی کیس های خوابیده که برای تست استفاده میشود این تست ها گرفته شده است یعنی هوا به راحتی از بقل های گرافیک وارد هیت سینک شده و باعث رفع گرما به صورت بهتری میشود اما در شرایط واقعی یا همون توی کیس هوا تازه و خنک و درجریان وجورد نداره و این گرما هیت سینک ها به رفع نمیشود و به بقیه اجزا نیز القا می کنتش ، همچنین بک پلیتی که پشت کار وجود دارد بر این قضیه صحه می گذارد و گرما از انجا به خوبی دفع نمیشود . ( نوشته : استاد امیر محمود برزگر یکی از بهترین نقد کننده های قطعات کامپیوتر در کشور منبع : یکی از فروم های همسایه )
پس واسه دو تا 650 میرسه ؟!!! هیچ فرقی از این لحاظ نمی کنه !نقل قول:
خودتون توی پست سوم گفتین !! :n02:نقل قول:
زیر اون سیستم مدنظرتون !
نه منظورم اینه که در هر حال باید پاور عوض بشه.(دوتا 650 تفریبا 268 وات کارکردش هست ولی 770 230 خب معلومه دوتا 650 پاور بیشتر می خواد.)نقل قول:
پس شد این:اگه یازم مشکلی داشت بفرمایین.(اگه تونستم بوجه رو ببرم بالا رم یکی دیگه اضافه می کنم.)
M.B : ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB 589 Toman
Cpu : Intel Core i5 4670 Haswell 665 Toman
Vga : ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 2x639 Toman
Ram : Corsair Vengeance 4GB 1600 DDR3 175 Toman
HDD : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD 186 Toman
ODD : Pioneer DVD-RW 24X 55 Toman
PSU : Green GP650B-OC 387 Toman
Case: Green X1 Basic Gaming case 140 Toman
نقل قول:
برادر رم 4 گیگ کمه ! 8 گیگ بردار ! همش توی همون سایت موجوده !
یکی از اینها :
Crosair Vengeance 8GB Single 1600MHZ
Crosair XMS3 2*4GB 1600MHZ
Crosair 8GB 2133 MHZ Single
Crosair XMS3 8GB 1600 MHZ Single
Crosair XMS3 2*4GB 2000MHZ
Gskill Ares 2*4GB 2133 MHZ
نکته مهم : اگه حتماً میخوای رم 1600 ببندی و درآینده قصد اضاف کردن یه کارت 650 دیگه نداری مادربرد رو میتونی از سری H87 برداری که ارزونتره و هزینت کمتر میشه ! مثل H87-Pro
باشه اگه قرار Ram بردارم dual برمیدارم با bus بالا تر از 2000.(راستی 650 یکی رو 16x کار می کنه، اگه دوتا بندازم 8x می شه ؟رو کارایش چقدر تاثیر داره چون اولین بار SLI میکنم. )نقل قول:
پس تموم:
M.B : ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB 589 Toman
Cpu : Intel Core i5 4670 Haswell 665 Toman
Vga : ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 2x639 Toman
Ram : Gskill Ares 8GB 4GBx2 2133MHz DDR3 Ram 349 Toman
HDD : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD 186 Toman
ODD : Pioneer DVD-RW 24X 55 Toman
PSU : Green GP650B-OC 387 Toman
Case: Green X1 Basic Gaming case 140 Toman
فقط یه سوال دارم که این رفیقمون گفتن بعضی بازی ها SLI پشتیبانی نمی کنن، منظورشون از اینکه پشتیبانی نمی کنه یعنی چه؟ یعنی مثلا با یک کارت اجرا مکنه؟و بطور مثال کدوم بازی؟خیلی ممنون از پاسخ دقیق دوستان.
مبارکه انشاء الله !نقل قول:
اجازه بدید سؤالتون رو با یه سؤال جواب بدم که جواب دقیقی هست !
برادر من توی تاپیکتون یه بنچمارک گذاشتم در مورد کارایی دو تا 650Ti BOOST ! که اون بنچمارک کارایی کلی دو کارت بود ولی به تفکیک برای بازی های مختلفی هم تأثیرشو نشون داده بود !
سؤال من اینه اگه قرار بود اون بازی ها از SLI پشتیبانی نکنند پس علت تفاوت کارایی در حالت SLI با حالت تک کارت توی بنچمارک ها چی بود ؟!!! معجزه شده بود ؟!!
برادر این حرفی که گفته میشه بعضی بازی ها از دو کارت گرافیک پشتیبانی نمی کنند مربوط به یکی دو سال پیش و قبل از اون بود و حرف کاملاً درستی بود ! اما الآن هم بازی ها برای SLI/CF بهینه سازی شدن هم درایور کارت های گرافیک تا بتونند نهایت کارایی رو برای اون کارت به ارمغان بیارند !
به نظرشما دلیل اینکه انویدیا داره هر ماه یا شاید کمتر از یک ماه ورژن درایورهاشو آپدیت می کنه چیه ؟!!! دلیلش بهینه سازی هست دیگه !
البته من بهتون دو پیشنهاد می کنم که اگه بعداً پولی دستتون اومد دو کار کنید :
1. یه کولر پردازنده برای سیستم بگیرید چون کولر استوک چندان قدرتی نداره توی خنک کردن !
2. یه SSD به سیستم اضافه کنید !