بزرگوار بنده خودم این مطلبو میدونم پینگ تو ساعت های پر ترافیک بیشتر هست به همین علت از دوستان عزیز خواهش کردم زمان تست پینگ را ذکر کنندنقل قول:
Printable View
بزرگوار بنده خودم این مطلبو میدونم پینگ تو ساعت های پر ترافیک بیشتر هست به همین علت از دوستان عزیز خواهش کردم زمان تست پینگ را ذکر کنندنقل قول:
در مورد پینگ هاست ایرانی ها 80-190نقل قول:
بقیه بالا 300 رومهایی که ایرانیان دیگر راحت با هاست خارجی بازی میکنند من باز لگ دارم
اون روم پوریا که واسه شما پینگش 115هست واسه من140 هست
مساله ساعات پر ترافیک نیست.نقل قول:
اگه در لحظه پینگ مثلا" 4.2.2.4 لینک ISP از Telia رد بشه در بهترین حالت پینگ حدود 240 هست، اگه از Rostelecom رد بشه حدود 200 هست، اگه از Deltatelecom رد بشه حدود 160 هست و الی آخر. در حال حاضر ایران حدود 12 لینک ارتباطی با خارج داره که هر کدوم بسته به بعد مسافت و تعداد روترها و ... پینگشون فرق میکنه.
پس الان ممکنه یکی از دوستان از فلان ISP پینگ بزاره 200ms ولی 2 ساعت بعد با همون شرایط بدلیل تغیر لینک ارتباطی اون ISP (که بصورت اتوماتیک توسط شرکت زیر ساخت انجام میشه) پینگش بشه 300ms!
با تشکر
از آی پی زیر با کامند -t به مدت مثلا ۵ دقیقه پینگ بگیر :نقل قول:
10.0.0.1
نتیجه من بدون توجه به پینگ :
مخابرات : ۳۵ لاست
آسیاتک : صفر لاست
ندا : صفر لاست
اگه حال داشتی بذار دو ساعت پینگ بگیره و نتیجه من :
مخابرات : ۷۰۹ لاست
آسیاتک : ۴ لاست
ندا : صفر لاست
مخابرات ۵۱۲ ، آسیاتک ۱۲۸ و ندا ۱۰۲۴
پینگ خارج جالب نیست. اگر همیشه پینگ با 8.8.8.8 بالای 300 هست پس دیگه باید isp عوض کنید.نقل قول:
معمولا مخابرات پینگ خوبی داره نمیدونم چرا برای شما 300 به بالاست, احتمال میدم موقتی باشه.
چون منم همین الان 8.8.8.8 حدود 270 هستش در حالی که روزهای قبل 140 بالاتر نمیرفت.
به هر حال اگر نهایتا نتونستید isp با پینگ خارج خوب پیدا کنید یک isp با پینگ داخلی زیر 30 پیدا کنید
که بتونید از سرویسهای کاهش پینگ استفاده کنید.
واقعا هیچ ثباتی وجود نداره که بشه گفت کدوم isp خوبه, کاملا جا تا جا فرق داره.
فکر کنم صبانت یا های وب بد نباشه.
دوست عزیز پس چرا من تو محل کارم سرویس شاتل دارم پینگم همیشه پایین هست حتی واسه 6 پلیر خودم هاست میشم؟:n02:نقل قول:
چطور پینگ بگیرم؟ اتوماتیک 5 دقیقه خودش میگیره؟نقل قول:
شما همbfme2بازی میکنید؟ تو رومهای 4 نفره لگ دارید؟ راستی اکانت آیدی خودتو بده ادد کنمنقل قول:
من fifa 11 بازی میکنم اونجا :n02:نقل قول:
شماره ایدی 2455856
bfme2 رو تست نکردم راستش ولی هر بازی پینگ بالای 200 لگ میشه خیلی زیاد اصلا قابل بازی نیست.