بله. سیستم پیشنهاد شده از سوکت 1150 پلتفرم اینتل هست که جدیدترین و بروزترین سوکت این پلتفرم هست.
Printable View
بله. سیستم پیشنهاد شده از سوکت 1150 پلتفرم اینتل هست که جدیدترین و بروزترین سوکت این پلتفرم هست.
سلام آقا علی رضا
این چند روز کلی بهت زحمت دادم . شرمنده
یه سوال دیگه "
یه لطفی میکنی برای کارت گرافیک یه انتخاب دوم هم بدی تو همون رنج قیمت (اگه GTX 770 بردارم با این مادربورد و پاور مچ میشه ؟)
همینطور هارد ارزون تر میتونم تهیه کنم ؟ اگه اینکار را بکنم با همین پاور جمع کنم سیستم را یا باید پاور هم عوض کنم ؟
مرسی از لطفت چون میخوام پس فردا 100 در 100 سیستم را بردارم این قدر سوال پرسیدم
برای کارت گرافیک در رنج قیمت 1.500 تا 1.600 بهترین گزینه GTX 770 هست که میتونین از برندهای مختلف تهیه کنین.
در رنج قیمت 1.100 هم همون 760 بهترین انتخاب هست.
از لحاظ پاور هم مشکلی نیست و همون مدل پیشنهاد شده در پست دوم مناسبه.
برادر ! شما میگی بودجه 3 تومن ! 770 به بودجه شما نمیخوره ! کارت گرافیک 770 ایسوس توی بررسی های تخصصی که از شده خنک کنندش واقعاً ضعیف کار کرده و دماش به بالای 90 درجه رسیده ! لینک رو هم اگه خواستید اعلام کنید براتون می فرستم !نقل قول:
پس یا باید از ام اس آی انتخاب کنید یا گیگابایت که اونها بالای 1600 قیمت دارن ! بهتره برای کارت 770 پاور 750 گرین انتخاب بشه عزیز !
هارد رو میتونید از سیگیت باراکودا انتخاب کنید به قیمت 190 تومن !
اگه خواستید نهایت بودجه رو اعلام کید تا بهتون سیستم پیشنهاد بدم !
مرسی از اطلاعاتت دوست عزیزنقل قول:
نهایت بودجه 3.200 تومن - 100 تومن بالا پایین مورد نداره
نقل قول:
توی لیست زیر یه کولر پردازنده هم هست ! اگه بودجه برسه و بتونید بگیرید عالیه ولی اگه نرسید اجباری بهش نیست و می تونید حذف کنید از لیست !
با کسر قیمت کولر ، قیمت کل بقیه قطعات در میاد 3305000 تومن ! محاله بتونید سیستمی بهتر از این با این بودجه پیدا کنید و ببندید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از همتون ممنونم alireza - eshraghi
الان دو دل شدم ... آقا علیرضا نظر شما چیه ؟
نقل قول:گرافیکی که من استفاده میکنم، GTX650ti Boost هست!نقل قول:
مانیتور همFULL HD !
در چند تا بازی تست کردم، فقط در "کرایسیس 3" در آخرین تنظیمات کم آورد!
گرافیکی که علیرضا جان پیشنهاد دادن، GTX760 هست! این گرافیک حدود 35 40% قویتر از گرافیک منه!
روی کاغذ که حساب میکنم، نباید مشکلی در اجرای بازی ها در مانیتور FULL HD داشته باشی!
البته پردازنده i7-3770 هست و از 2 ماژول رم 4 گیگ با فرکانس 1600 استفاده میکنم با CL8!
*Intel® Turbo Boost رو هم برای کنترل دما، خاموش کردم!
در کل، بنظر من این سیستم که پیشنهاد شده، در مورد گیم، شما رو راضی خواهد کرد!
پس با این حساب من این سیستم را جمع میکنم
دوستان لطف کنن بگن که این قطعات هم خونی دارن ؟ پاور مشکلی نداره ؟
M.B : MSI z87-g41 pc mate
CPU : Intel Core i5 4570 3.2GHz
RAM : GSKILL Ares 2*4gig 2133MHZ
VGA :MSI GTX 760 OC 2GB DDR5
H.D.D : 1TB
DVD/RW
Power : Green 650 OC
فرقی میکنه که کدوم پاور را بردارم ؟ بین Power : Green 650 OC و Power : Green 650B OC
مرسی
الآن پاور 650 وات از برند گرین که توی بازار هست GP650B-OC هست و 650OC وجود خارجی نداره عزیز !نقل قول:
برادر چرا CPU رو آوردی پایین ؟!!!