الووووووووووووووووووووووو ووووووو............ن جواب این سوالمم نمیگیرم بازم ممنون................:n03:
Printable View
الووووووووووووووووووووووو ووووووو............ن جواب این سوالمم نمیگیرم بازم ممنون................:n03:
منم شرایطم مثه شماست ولی فارغ التحصیل شدم. خودمم یه لپ تاپ میخوام که صبح تا شب روشن باشه اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا اعلام میکنم. (در مورد بازار و گرون و ارزون شدن چیزی نمیدونم!)نقل قول:
اینا دیگه انتخاب های نهاییم هستن. کانفینگ همش مورد تاییدم قرار گرفته. حالا میخوام بدونم بین اینا کدوم بهتره. یعنی عمر بیشتری داره، مقاوم تره، برند معتبر تری هست و کلا امتیاز بالاتری داره و مشکلات کمتری داره. ممنون میشم نظرتونو با دلیل بگین.
toshiba satellite c850 / l850
asus x450
hp probook 4540s / 450 G0
man nazaram ruye asuse vali toshiba o hp ham khuban vali bazam migam man fekr mikonam asus motabar tare...نقل قول:
:n01:
vali tazegia ye ashna behem samsung pishnahad dade...bayad bram ta daqiqan baresish konam....qeymatesham monasebe....hatman dar jaryan mizarametun...chon migoft b darde man mikhore....
کیفیت تاجش مناسبه ..در مورد درایو نوری اصا ب کار من نمیاد..؟؟؟ شما برا چکاری میخوالی که مگی سخته بدون درایو نوری؟؟نقل قول:
میخوام بدونم تاچش چطوریه و اینکه درایور نداره ناراحت کننده نیس که همش یه درایور اکسترنال همراه آدم باشه؟