همونطور که گفتم پردازنده قدرتمندتر انتخاب آینده نگری هست. به هرحال در صورتیکه بازی کردن با جزییات بیشتر و گرفتن فریم بالاتر در درجه اهمیت کمتری براتون هست انتخب پردازنده قدرتمنتر خوبه.
Printable View
همونطور که گفتم پردازنده قدرتمندتر انتخاب آینده نگری هست. به هرحال در صورتیکه بازی کردن با جزییات بیشتر و گرفتن فریم بالاتر در درجه اهمیت کمتری براتون هست انتخب پردازنده قدرتمنتر خوبه.
بهرحال به نظر شما اگر بخوام اینده نگر عمل کنم بهتره گرافیک قوی تر بگیرم یا سی پی یو ؟ و کدوم به نظرتون با همین سیستمی که انتخاب کردم کافی نیست 5 سال دیگه و مشکل ایجاد میکنه ؟
قطعا اگه واسه بازی میخوای اهمیت گرافیک بیشتره،بستگی داره با چه کیفیتی بخوای بازی کنی اگه بالاترین تنظیمات بخوای همین الانش ممکنه کم بیاره اما متوسط تا 2،3 دیگه سال جواب میده.
بعد کارت صدا این مادربورده خوبه یا کارت صدای جدا بگیرم ؟
اگر نیازه لطفا معرفی کنید
دوستان کیس مناسب این سیستم از بین کیس های گرین کدومه ؟
خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر x3 کافیه و کیس خوبیه بخرم و اگر بهتر لازمه مدل از گرین بهم معرفی کنید
سی پی یو رو کور ای 5 در نظر بگیرید از کور ای 7 منصرف شدم
اگه میتونی x7 بخر بهتره
من از لحاظ طراحی از x5 خیلی خوشم اومده به نظرتون گزینه خوبیه ؟
نه ببخشید بنظرم خیلی چرته !!!!! ولی خیلی قشنگه لا مصب
اخر سر منظورتون رو نفهمیدم آره یا نه ؟ :n02:
اگه میخوای یه چیز توپ بگیری x5 خوبه اما اگه دوست داری از لحاظ کاربردی قوی باشه x7 رو پیشنهاد میکنم ولی اگه پولت میرسه x9 همشونو میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!:n25::n25::n25::n25:: n25::n25::n25::n25: