دوست عزیز با ویندوز 8 نصب شده چک کردم موجوده
Printable View
دوست عزیز با ویندوز 8 نصب شده چک کردم موجوده
ارهنقل قول:
این ویژگی فقط تو ویندوز 8 بود و با ویندوز 7 نمیشد انجام داد
این مشکل حل شد و فایل های سیستمی داخل اون درایو اومد
ولی بازم به مشکل خوردم
حالا اون قسمت اخر
من با نرم افزار easybcd به مشکل خوردم
Add entry رو میزنم و اون درایو که قراره ویندوز توش نصب بشه رو هم میزنم ولی موقعی که کامپیوتر رو ریست میکنم موقع بوت فقط ویندوز 8 هست و هیچ تغییری نمیکنه
اون کدی هم که گفتینو با cmd زدم و این ارور را داد :
BFSVC Error: Failed to set element application devise. Status = [c00000bb]
سلام دوستان منم همین مشکل در برگرداندن وینوز 7 لپتاپم دارم...با این پیغام روبه رو میشم
windows boot manager
.
.
.
file : \boot\ BCD
status :0xc000225
an error occurred while attempting to read the boot configuration data
همچنان مشکل من حل نشدهنقل قول:
من تو یک مرحله گیر کردم
اگه اون دوستمون این اخرین ارور منو حل کنه فکر میکنم درست بشه
حالا باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه
دوستان هیچگونه سی دی ریکاوری برای این لپتاپ وجود نداره.. اخه این ایرور مسخره واسه چیه؟؟؟
با عرض پوزش به علت اینکه دیر پاسخ دادم . متاسفانه این چند روز به رایانه دسترسی نداشتم که بتونم پاسخ بدم .
اگر ایمیج کپی شد و فقط مشکلتون بوت هست ، راحت به وسیله یه DVD ویندوز 8 مشکل بوت حل میشه .
نکته : من این دستورات رو چندین بار روی سیستم هایی که پارتیشن بندی به صورت MBR انجام شده تست کردم و جواب داد . ولی در مورد GPT نتیجه نداد و ویندوز نتونست بوت رو تعمیر کنه .
راه حل :
1 -
DVD ویندوز 8 رو درون دستگاه قرار بدین ، سپس پس از انتخاب زبان ، به جای گزینه install now ، گزینه repair your computer رو بزنین . سپس Troubleshoot و سپس گزینه Command prompt رو بزنین .
سپس دستورات زیر رو اجرا کنین :
2 -کد:bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
سپس سیستم رو ری استارت و دوباره از روی دی وی دی بوت کنین . دوباره به صفحه repair your computer برین و بعد از انتخاب Troubleshoot این دفعه گزینه Automatic Repair رو بزنین . سیستم خودش اتوماتیک ویندوزتونو تعمیر می کنه .
3 -
اگر خود ویندوز نتونست تعمیر کنه ، با دی وی دی که بوت شدین ، پس از انتخاب زبان و Rapair your computer ، از توی Command prompt دستورات زیر رو اجرا کنین :
امیدوارم شما هم جواب بگیرین :n16:کد:bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
من بازم به مشکل خوردم
انگار این لپتاپ من نمیخاد درست بشه
واقعا دوست عزیز ببخشید که اینقدر به مشکل میخورم
اون کد اول رو که زدم با موفقیت انجام میشه ولی کد دوم رو که میزنم این ارور رو میده :
The volume does not contain a recognized file system .
Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume in not courrupted.
چند تا سوال دارم
این چه جوری میخاد بفهمه که ما کدوم درایو منظورمونه که بخواد درستش کنه ؟
دوم اینکه ویندوز اورجینال من 7 هست ، ایا باید با ویندوز 8 بوت اون درست بشه ؟؟
و سوال سومم اینکه ایا راهی کلا نیست که فایل wim رو به حجم کمتر و فرمت iso تبدیل کنه و بعد داخل دی وی دی بریزم و اونجوری کلا ویندوز رو از بوت نصب کنم مثل نصب بقیه ویندوز ها؟؟؟
بازم ممنون
شما که گفتین ویندوزتون 8 اورجینال هست ؟ :n13:نقل قول:
به هر حال مهم نیست ویندوز vista/7/8/8.1 از یک سیستم بوت استفاده می کنند .
خودش هم اتوماتیک سیستم عامل ها رو تشخیص می ده . جفتشون توی آپشن های بوت میان .
شما Automatic repair رو تست کردین ؟
من کی گفتم ویندوز اورجینالم 8 !!!!
بازم ارور داد و میگه نمیتونه ویندوز 7 رو تعمیر کنه
موقع بوت شدن کنار ویندوز 8 ، ویندوز 7 هم میاد ولی کار نمیکنه
اون نرم افزار easy bcd یه قسمت داره که فایل wim رو به عنوان add entire میاره ولی نمیدونم مشکل از چیه که همون فایلو تو بوت اولیه نمیاره ، اصلا بلد نیستم با نرم افزارش کار کنم
به نظرتون اونجوری نمیشه کاری کرد ؟؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه من دی وی دی های ریکاوری یه pavilion دیگه رو بگیرم اونجوری نمیشه ویندوز اورجینال رو برگردونم و بوتم درست بشه و بعدش دوباره ویندوزه خودمو برگردونم ؟؟
اون سوال دفعه قبلمو جواب ندادین که گفتم روشی هست که بشه wim رو تو دی وی دی بریزم و اونجوری ویندوزمو برگردونم ؟؟؟
دوست عزیز پس چی شد !!!!!!؟؟