عزيزم درست شد !!!
باتشكر از بچه ها مرسي
شهريار
عزيزم درست شد !!!
باتشكر از بچه ها مرسي
شهريار
اين هم درست شده ي سوال قبليم هست مي خوام بدونم مثلا اگه من يه سايت طراحي كردم روي كامپيوترم مي خوام همين جور كه الان طراحي شده هست بياد روي وب بايد چي كار كنم منظورم اين نيست كه چه شكلي آپلود كنما ميگم چه طوري ديتا بيس درسته در مي اسكويل را منتقل كنم به وب ...
يا به عبارتي نمي خوام روي وب طراحي كنم و همونايي كه روي لوكال هاست و كامپيوتر خودم طراحي كردما استفاده كنم..
باتشكر شهريار ;)
سلام
شهريار جان
شما بايد از روي لوكال و در phpmy admin ديتابيس خودتون رو اكسپورت كنيد و بعد در ديتا بيس سايت ايمپورت كنيد
من فقط یه سوالی دیگه برام مونده چرا رضا جان شما مدیر نشدی و همکاری ؟؟؟ به خدا شما هم سوادت بیشتر از مدیراست هم فعالیتت شما یکی و دو تا نرم افزار را بلد نیستی شما من تا اونجایی که می دونم حد اقل 10 تا نرم افزار تخصصی را به صورت حرفه ای بلدین...
قربانت شهریار
همكار و مدير و ادمين بودن مهم نيست
مهم دوستي ها و زماني هست كه من اينجا صرف ميكنم و لذت ميبرم
همين كافي هست .
الفين جون عزيزم درسته ما هم اين را مي دونيم... عزيزم ولي اگه همه جا طوري ميشد كه به حق امتياز مي دادند اون وقت اونجا ميشد بهشت...
قربانت شهريار
- - - - - - -
ضمنا من هم يه برنامه فلش اف اكس پي را معرفي كردم كه متاسفانه حذفيد...
كجا؟
تو كدوم انجمن بود؟
حتما با قوانيت منافات داشت
سلام
ببخشيد من تو اون آموزش قبلي شما طريقه ايجاد فرم رو ياد گرفتم و همه چيز حله . الان تنها مشكل اينه كه من نمي دونم اون فايلي كه به زبان پي اچ پي بود رو چه جوري و كجا تو هاست بفرستم؟(منظورم اينه كه اون فرمي كه با فلش ساختيم و اين فايلي كه با نت پت ساخته شده اينا رو من نمي دونم كجا بذارم؟)
بازم من شرمندم از اين سوال پيش پا افتاده و ممنون مي شم اگه جواب بديد؟
سلام
من يه خواهش ديگه هم دارم البته ببخشيد!؟!!!
مي تونم خواهش كنم اگر امكان داره يه منبع ويا يه سايت آموزشي معرفي كنيد كه درباره مديريت سي پنل سايت و اس كيو ال و ... توضيح داده باشه؟ممنون مي شم.
شهریار جان الفیم مدیر زیر پوستی یه ( همون مخفی ) !!
مدیر کل سایته ولی بروز نمیده ( از لحاظ سطح علی مطرحه !)