ايوللللللللولو
خوب بود :mrgreen:
Printable View
ايوللللللللولو
خوب بود :mrgreen:
فكر كنم بايد آيديتو پاك كني واز دوباره بسازي براي پاك كردن آيدي برو به آدرس زيرنقل قول:
نوشته شده توسط venus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
در مورد برنامه ياهوپاپ بگم خدمدتون كه اين نرم افزار فقط باعث مي شه كه به تونين ايميلاتون رو از طريق اوت لوك چك كنين.دسورتي كه شما با شركتها و يا به طور كل با جاهايي ارتباط دارين كه ايميلشون پاپ3 باشد ممكن است ايميل هايي كه آنها براي شما ميفرستند به صورت اسپم شناخته شده وآنها را باز نكند اما ميل پاپ3 اين طور نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاپ3 آن را فعال كردي .نقل قول:
نوشته شده توسط venus
ايميل خدم نيز ازهمين نوع است وجواب ميده
hamed_rafat, جان از راهنماييت ممنون
يه بار ديگه امتحان مي كنم
اي ول خيلي حال كرديم
سلام
دوستان عزيز مطالب شما رو خوندم.
در مورد نرم افزار YPOPs بايد اين نكته رو بگم كه اين برنامه هم ميتونه ايميلها رو دريافت كنه و هم ميتونه بفرسته. :wink:
در صورتي كه دوست عزيزم hamed_rafat گفته بودن كه فقط ميشه ايميلها رو چك كرد. براي اينكه بتونين از امكانات فرستادن و ... YPOPs استفاده كنين بايد اين نرم افزار رو تنظيم كنين.
من خودم چند ماهيه كه دارم از اين برنامه استفاده مي كنم و كاملا راضيم. :wink:
Wonderboy,سلام در مورد سايتت متاسفم ميشه در مورد نرم افزار توضيح بيشتر بدي :wink:
سلام
baby جون منظورت توضيح در مورد نحوه تنظيماته يا كارايي برنامه. :?:
hamed_rafat عزيز راهنماييت براي ساختن ايميل pop3 در Yahoo عالي بود.:)نقل قول:
همچنين راهنمايي كه براي تنظيم Outlook Express براي ايميل هاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كردي جالب بود.:happy:
ولي من از MS Outlook 2003 استفاده ميكنم.اگه ميشه طريقه ي تنظيم اين نرم افزار براي ايميل هاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توضيح بدي ممنون ميشم.:blush:
باتشكر --> shayan_p30
;)