خواهش میکنم....
هنگام نصب گزینه فرمت درایو C رو انتخاب کنید(درایوی که روش ویندوز نصبه و برای شما هم احتمال زیاد همینه، قبل از اون چک کنید)...
قبل از نصب ویندوز فایلهای شخصی و ضروریتون رو از درایو C انتقال بدهید به درایوهای دیگه و این شامل کلیه فایلهای داخل فولدرهای سیستمی Desktop-Document-Picture و... هم میشه (بشرطی که که جای پیش فرضشون تغییر نکرده باشه که احتمال خیلی زیاد تغییر ندادید)
تمام برنامه ها بطور پیش فرض در درایو نصب ویندوز نصب میشوند، با فرمت و پاکسازی C چیزی از اونها باقی نمیمونه، (مگر اینکه هنگام نصب برنامه هایی مثل بازیها و... خودتون مسیر دیگه ای داده باشید که در اونصورت اون فولدرها رو بصورت دستی از پارتیشنهای دیگه تون پاک کنید)
+خلاصه از هر برنامه ای که نیازه بک آپ رو بگیرید...
برای کارهای مثل دفرگ کردن ویندوز و پاکسازی فایلهای غیر ضروری میتونید از ابزارهای جانبی استفاده کنید که در اولی قدرتمندتر از دفرگ ویندوزن و در دومی ضریب خطای کاربری رو پایین میارن....برای پاکسازی از برنامه ای مثل CCleaner که گفتم و برای دفرگمنت برنامه Defraggler ...
آموزشهای موارد داخلی ویندوز8 رو هم براتون از انجمن لینک میکنم.
برای خاموش شدن کامپیوترتون هم خیلی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه...از بالارفتن حرارت بخاطر خراب شدن یا خاک گرفتن فنها تا اشکال مین و رم و کثیفی اسلات رم و...
ویندوزتون رو عوض کنید، درایورها رو چک کنید که همه نصب شده باشند، یک آنتی ویروس نصب و بروز کنید و سپس همه سیستم رو با اون چک کنید(فول اسکن)، برنامه MBAM هم نصب کنید با اونهم یک اسکن از سیستم بکنید، اگر مشکل پابرجا بود برایش یک تاپیک در بخش اشکالات سخت افزاری بزنید...
موفق باشید.