ببین برای بازی واقعا" تفاوت 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه رو خیلی نمیتونی احساس کنی . به نظرم برای بازی اکیه و مشکلی نداره . ضمن اینکه کیفیت تصویر و زاویه دید خیلی خوبی داره .نقل قول:
Printable View
ببین برای بازی واقعا" تفاوت 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه رو خیلی نمیتونی احساس کنی . به نظرم برای بازی اکیه و مشکلی نداره . ضمن اینکه کیفیت تصویر و زاویه دید خیلی خوبی داره .نقل قول:
خواهش میکنم ممنون. بله پورت خروجی هدفون هم داره .البته من با کابل اچ دی ام آی وصل نکردم تا تست کنم .من با کابل dvi وصل کردم کیسمونقل قول:
سلام
دوست عزیز .مانیتور LG IPS 23EA63V که خریدید مبارکتون باشه .
یه سوال داشتم ؛ پشت این مانیتور جا برای هدفون هست ؟
ممنون میشم پاسخ بدید . چون میخوام برم بخرم باید اینو بدونم ....
بله .اکثر بازی های معروف رو انجام دادم مثل کال آف دیوتی و فوتبال pes 2013 و .... خیلی عالی نشون میده . حتی در صحنه های خیلی سریع هم هیچ گونه تاری یا مشکل خاصی رو متوجه نشدم .ولی برای بازی مانیتور 120 hz به بالا بگیرید خیلی بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط SlipkmaN7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای گیم مناسبه ؟ سرعت زمان پاسخگوییش بالاست ، این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
در حالتیکه از پورت HDMI استفاده کنی میتونی از خروجی هدفون استفاده کنی .نقل قول:
در ضمن توی جعبه مانیتور فقط کابل vga وجود داره .کابل dvi رو هم من از بیرون خریدم.
زمان پاسخدهیش 5 میلی ثانیه هست و زمان پاسخدهی مناسبی برای بازی هست . تفاوت بین زمان پاسخدهی 2 و 5 میلی ثانیه خیلی محسوس نیست و حتی گیمرهای حرفه ای هم متوجه این تفاوت نمیشوند.زاویه دید وسیعیم داره و برای بازی خوبه.نقل قول:
اگر اسپیکر داشت خوب میشد
مانیتورهایی که اسپیکر دارن معمولا" مانیتورهای ظریف و قشنگی نیستن. این مدل مانیتور ips 23ea63v بدون قاب و ظریف هست و از نظر مشخصات و طراحی جزء مانیتوهای لوکس بازاره .
با سلام.
برای تهیه این مانیتور از کجا میتونم اقدام کنم؟ توی بازار نیست و دی جی کالا هم موجود نداره.
چون بنده به بقیه سایت های فروش اینترنتی اطمینان ندارم.
ممنون
به یک فروشنده بگید واستون سفارش میده .