-
بستگي به برنامه داره
بعضي از برنامه ها ,بعضي از فايلهاشون رو داخل پوشه هاي سيستمي ويندوز ميگذارند يا اونها رو عوض مي كنند
اگه برنامه شما اينطوري باشه نه نميشه
-
سلام دوستان
ناچارم پس برم و تست كنم نتيجه رو اعلام مي كنم
با تشكر
باي
-
سلام.
تا جايي كه من مي دونم برنامه هايي رو كه به رجيستري كار ندارن رو مي تونيم توي flash memory ها نصب كنيم اما اگه بخوايم برنامه هايي رو كه رجيستري رو تغيير مي دن توي فلش نصب كنيم اگه فلش رو به يك كامپيوتر ديگه وصل كنيم اين برنامه ها كار نمي كنه... اما نرم افزارهايي هست كه اين مشكل رو حل مي كنه به اين صورت كه ابتدا اين نرم افزارها رو توي فلش نصب مي كنيم بعدش برنامه مورد نظر رو نصب كرده و ديگه هم مشكل رجيستري نداريم. (اسم برنامش يادم نيست) فكر كنم اگه به بخش درخواست نرم افزار برين بد نباشه
-
سلام آدم برفي جان
وقتي گوگل ارت رو نصب مي كنم نمي توني درايو مورد نظرت رو انتخاب كني يعني يه راس مي ره تو درايو ويندوز فقط يه كار مي شه كرد كه فايل هاي نصب شده رو روي فلش كارت كپي و توسط برنامه اي اجرا كرد
با تشكر
باي
-
سلام
راستش من گوگل ارث رو الان توي فلشم نصب كردم و فلش رو هم نشون مي ده ... دوباره امتحان كن احتمالا مياد اون نرم افزارش رو هم واست دنبال گشتم اما پيدا نشد ... يه سر به " درخواست نرم افزار " بزن
-
سلام آدم برفي جان
آخه وقتي داري برنامه رو نصب مي كني ازت درايو نمي پرسه يه راس مي ره تو درايو ويندوز چه جوري شما ريختي تو فلش كارت؟؟؟نكنه از فايل هاي نصب شده تو درايو ويندوز كپي گرفتيد؟؟؟
با تشكر
باي
-
والا من هر کافی نتی که تا حالا رفتم برنامه گوگل ارت روش نصب بوده دیگه نیازی به این همه کماندو بازی نیست برو تو یه کافی نت از صاحبش بپرس ببین گوگل ارت رو دارن یا نه رو سیستمشون اگه بود بشین استفاده کن اگه هم نبود پاشو برو اکثرا برنامه های اینچنینی نصبه رو کامپیوترشون چون زیاد استفاده می شه
-
سلام جاويد خان
حالا چه جوري باهاش كار مي كنن؟؟؟آيا ارزش داره؟؟؟يعني قيافه ي آدم رو نشون مي ده؟؟؟
با تشكر
باي
-
نه دیگه تا قیافت جلو نمی آد مثلا از صد متری شایدم یکم بیشتر یا کمتر می تونی خونتون رو پیدا کنی یا هر جای دیگه رو که دوست داری ببینی
;)
-
سلام جاويد خان
پس الكي هست از فاصله ي 100 متري اونم خونه رو ديدن به چه درد مي خوره؟؟
با تشكر
باي