با كي بوديد شما؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
با كي بوديد شما؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
با ايشون . .. .نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
در ضمن اين روش روي صداي اسپيكر هم بيتاثير نيست
من با همين روش ظرفيت SMS رو توي W800 از 201 به 16000
رسوندم!! يعني همچين الكي الكي هم نيست
بله با سياوش بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حيف كه رو 810 كار نميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای اسپیکر کا 750 کم نیست!!!
بعدشم همین جوری صداشو تا آخر ببری به قژ قژ می افته حالا میخوای از این زیاد ترشم کنی؟
فکر نمیکنم اسپیکر گوشی ظرفیت صدای بلند تر رو داشته باشه.
بلاخره هر اسپیکری برای یه تنظیم خاصی ( صدای ورودی و خروجی) ساخته میشه.
تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صداي اسپيكر را اگه بلندتر هم بشه فايده اي نداره. چون همانطور كه دوستان گفتند غژغژ ميكنه. اما كاراي ديگه رو آره. شايد فايده داشته باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط hemo
راستي شما 201 تا براي اس ام اس كمتون بود؟ 16000 تا چي؟ استفاده ميكنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه jet audio6 كيفيت صدا را بالا ببر خيلي تاثير داره
همين طور كه دوستان گفتند اسپيكر كا750 به هيچ عنوان ظرفيت صداي بيشتر نداره وبه نظر من صداي كاذ 750 بد نيست ونيازي به اين كار ها نيست (افزايش صدا درا ين گوشي باعث كم شدن كيفيت وحتي ممكنه اسپيكر ها آسيب ببينه)
حرفاي شما در مورد صداي اسپيكر كاملا درسته و صد در صد تاييد ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط sise
البته من گفتم كه رو W800 امتحان كردم و كيفيت صدا اصلا بد نشده
در باره SMS: منظور نامحدود شدنشه. ممكنه براي من كاربرد نداشته باشه
اما براي همه اينطور نيست اين يه مزيته كه بودنش خيلي بهتر از نبودنشه
و ببخشید شرمنده
صدای بلند تر دیگه به درد نمکی نون خشکی ها میخوره
( البته در صورت افت کیفیت)