من باشم لنوو چون ارزون تر هم هست فک کنم 4540 بالای 2 تومنه در مورد ایسوز هم خودتون گفتیدنقل قول:قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره
Printable View
من باشم لنوو چون ارزون تر هم هست فک کنم 4540 بالای 2 تومنه در مورد ایسوز هم خودتون گفتیدنقل قول:قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره
اگر استفاده از لپ تاپ برای بازی باشه z500 بهتره ولی اگر کسی نمیخاد بازی های سنگین را انجام بده 4540 بهترهنقل قول:
z500نور صفحه کم -زیر نور آفتاب کار کردن باهاش سخته-زاویه دید محدود-داغ کردن در بازی -باطریش داخلیه و 4 سلولی-بلوتوث نداره( به نقل از دیجی کالا)
دوست عزیز اینجاست که میگم با اگاهی راهنمایی کنید و اگر یقین ندارید چیزی رو نگین.دوست عزیز این مدل دارای بلوتوث میباشد و به نظر خودتون یه لپ تاپی که بلوتوث نداشته باشه.........و همچنین اینکه جدا نشدن باتری به هیچ عنوان مشکل نیست و همچنین این مدل اصلا داغ نمیکنه ولی تو بازی ها چرا داغ میکنه که اونم یک امر طبیعی هست که شاید تو این مدل, تو بازی ها بیشتر باشه و در مورد زاویه دید درسته یعنی خوب نیست همچنین این مدل زیر نور افتاب خوب دیده نمیشه.نقل قول:
اگر دقت بفرمائید اون یک مورد راگفتم به نقل از دیجی کالا...نقل قول:
من خودم میخام لپ تاپ بخرم .رسیدم به دو گزینه z500 و 4540ولی 4540 را ترجیح میدم
من هم خوندم که نوشتین دیجی کالا اما میگم فقط به این نوشته ها اطمینان نکنید و نظرات و جاهای دیگه ای رو هم ببینید و من میگم دوستانیکه مشاوره میدن حداقل با 80 درصد برندها کار کرده باشن تا دوستان دیگه ای رو به اشتباه نندازن یا حداقل اگه مدلی رو دارن راهنمایی بدن.نقل قول:
درود
بالاخره z500 گرفتم با گارانتی 2 ساله 2360
i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
با سپاس از همه ی دوستان به خاطر راهنمایی شون
راستی یک سوال : روی z500 ویندوز 7 نصب میشه ؟ من نصب کردم اکثر درایورهاش از جمله گرافیک نصب نشد
از درایور پک سولوشن استفاده کننقل قول:
دوست عزیز نصب میشه و باید درایورها رو از سایت لنوو دانلود کنید چون درایورهای داخل DVD برای ویندوز 8 هست اما در کل یه چیزی بگم اونم اینکه دوست عزیز یه زمانی که XP بود و بعدش ویندوز 7 اومد باز خیلی ها به 7 سفر نکردند اما الان دیگه XP داره منسوخ میشه و همچنین به نظر من همیشه باید اپدیت بود و همچنین چون ویندوز 8.1 هم اومده و منوی استارت هم برگشته پس کار برای کسانی که براشون مشکل بود دیگ حل شد و اطمینان داشته باشین که 7 هم مثل XP یک روزی منسوخ میشه پس بهتره که با 8 کار کنیم تا بتونیم خوب جلو بریم.نقل قول: