از بین این 4 مورد که دوستان گفتن کدوم بهتره؟ کسی باهاشون کار کرده؟
htc one sv
sony xperia p
sony xperia l
lg l9
پیشنهاد دیگه ای نبوووووووود؟
(از 3 تا آخری خوشم اومده)
Printable View
از بین این 4 مورد که دوستان گفتن کدوم بهتره؟ کسی باهاشون کار کرده؟
htc one sv
sony xperia p
sony xperia l
lg l9
پیشنهاد دیگه ای نبوووووووود؟
(از 3 تا آخری خوشم اومده)
xperia p بهترین گزینس فقط مموری نمیخوره و باطری کم نگه میدارهنقل قول:
ببین عزیز جان شما ببین چی برات مهمه مثلا اینکه گوشی مموری نخوره چیز کمیه؟ اگه یه روزی گوشیت پوکید دیگه همه اطلاعاتش که نمی پره یا اگه بخای روزی بدی جایی تعمیر عکس و فیلمو هرچی داری داخل گوشیته.
مسیله باتری هم به نظر من مهمه باتری ال صد در صد از پی بهتره
P 4 اینچه که به نظر من کوچیکه حداقل 4.3 خیلی بهتره
در ضمن l یک سال جدیدتره
این بین l و p
بین l و l9 هم ال جی چون صفحش 4.7 واسه خیلی کارا مثه وب گردی و بازی و ... راحت تره
ولی فک می کنم حافظه داخلیش از ال کمتره که واسه نصب برنامه محدودیتش بیشتره
واسه اینکه نظر کسایی که دارانو ببینی میتونی بری موبایل دات ای ار
huawei Honor 2 چطوره؟
از همه گوشی هایی که گفتید مشخصاتش بالاتره .
قیمتم 890
اگه دنبال گوشی های فیک مصنوعی میگردین ارزون تر هم پیدا میشه تاره امکاناتش هم بیشتره :)
ولی به نظرم شما در مورد هوآوی اشتباه میکنید .
این 1 شرکته که تازه کاره نباید با فیک 1 کی بدونینش تازه با گارانتی هم داره میاد .
تازه چند وقت پیش که علاالدین بودم همه تبلیغ هوآوی رو میکردن , تازه چند تایشونم بودن میگفتن هوآوی از lg بهتره در صورتی که خودشون lg هم میفزوختن . البته به حرف اونا که نمیشه خالی زیاد میبندن .
ولی هوآوی کارش درسته فیک نیست . خودم چون امتحان کردم چند مدلشو .
تازه اکثریت شرکتهای دیگه هم محصولاتشون تو چین تولید میشه
منم نگفتم گوشی های دیگه تو امریکا تولید میشه گفتم کیفیت ساختش نسبت به دیگر گوشی ها کمتره حتی گوشی که تو امریکا تولید بشه مثل moto x اگه کیفیت خوبی نداشته باشه سراغش نمیرننقل قول:
حالا میخواد چه تک هسته ایی باشه چه 12 هسته ایی
اگه با باتری مشکلی نداری LG L9 بخر
اگر دوست داری 2سیم کارت داشته باشی GALAXY CORE بخر، هردوش اندروید 4 به بالا، و دوربین دوم هم دارند.
از هر دو گوشی چند وقت پیش یکی واسه خودم و یکی واسه خانومم خریدم اگه سوالی بود در خدمتم.
اینم ID من هست Behnam_r007
بالاخره LG L9 خریدم .:n02:
دیروز رفتم علاالدین هرجا میگشتم میگفتن نداریم و تولید نمیشه و وارد نمیشه و از این داستانا خلاصه تو کل پاساژ 5 تا پیدا کردم حالا این 5 تا قیمتای جالبی میدادن 800 860 900 980! ولی اونی که من خریدم ازش داد 775 دمشم گرم با گارانتی.:n09:
سوالی چیزی بود در خدمتیم :n16:
از راهنمایی دوستان متشکرم .:n12:
مبارک باشه:n06: