-
اینم لینک اون صحبتی که یکی از دوستان گفتن پردازنده مجتمع در صورت استفاده از گرافیک مجزا از کار میفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دو پست آخر این لینک در همون صفحه اول مراجعه کن...فکر میکنم باید مادر برد قابلیت سوئیچ داشته باشه...
-
شما باید دنبال پردازنده ای باشین که پرفرمنس و کاراییش متناسب با نیاز و کاربردتون باشه.
قدرت پردازنده در اولویت انتخاب هست و در صورتیکه از گرافیگ داخلی پردازنده استفاده نکنین مشکلی بوجود نمیاد و اینطور نیست که از تمام ظرفیت پردازنده استفاده نشه.
مادربورد انتخابیتون هم چون خروجی گرافیک داره میتونین از گرافیک داخلی پردازنده هم استفاده کنین و یا بین این و گرافیک مجزا چنج کنین.
همونطور که گفتم با توجه به بودجتون پردازنده های 3470 و یا 3450 از سوکت 1155 بهترین گزینه ها هستند.
-
حرفت درست علیرضا جان...منظور من ظرفیت پردازنده نیست اصلا...فقط میخوام بدونم با توجه به مادربردی که من دارم اگه با سوار کردن گرافیک مجزا،هسته گرافیک سی پی یو از کار میفته پس دلیلی نداره بخوام بخاطر وجود هسته گرافیک روی پردازنده پول بیشتری بدم...پس به نظرت asus p8b75-v قابلیت چنج کردن رو داره درسته؟
-
بله قابلیت چنج کردن رو داره.
وجود گرافیک داخلی پردازنده در واقع یک قابلیت هست که روی پردازنده وجود داره و استفاده نکردن از اون مشکلی بوجود نمیاره.
در عوض پردازنده ای که انتخاب میکنین ( مثلا 3470 ) به مراتب قدرتمندتر از پردازنده ای خواهد بود که قبلا انتخاب کرده بودین ( مثلا 3350P ).
-
درسته حق با شماست علاوه بر آپشن گرافیک از قدرت بیشتری هم برخورداره...پس دیگه مشکلی واسه خرید این نوع سی پی یو ندارن...
فقط علیرضا جان شما قیمت 3570 رو حدودا داری؟البته منظورم 3570k نیست بلکه 3570 خالی...چون قدرت پردازنده برام مهمه شاید بیش از 500 براش هزینه بکنم..
در ضمن عذرخواهی میکنم این سوالو اینجا میپرسم...از بین گرافیک asus gt640 DDR3 و Sapphire 7790 DDR5 از لحاظ قدرت و کارایی کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
بازم سپاس از پاسخگو بودنت...:n16:
-
پردازنده 3570 قیمتش حدودا 640 هست.
در مورد گرافیک هم مسلما 7790 بهتره.