پایینتر میتونید برید سراغ Core duo , intel atom , intel Celeron.نقل قول:
Printable View
پایینتر میتونید برید سراغ Core duo , intel atom , intel Celeron.نقل قول:
مرسی از پاسختون !نقل قول:
این مدل رو کسی بهتون پیشنهاد داده ؟
این از رده خارج شده ، یعنی توقف تولید
مگه اینکه بگردید دست دومش رو پیدا کنید
من این مدلو دست دوم میخوام خریداری کنم و می خوام ببینم قیمتش چنده و کلا با توصیفاتش چند می ارزه ؟
با 2500 انتخابهای زیادی داری . من از برندهای مختلف چند مدل بهت معرفی میکنم . یه نگاه بنداز ببین از کدوم خوشت میاد .
N5521 Dell با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود 2400 تومنه .
v3 acer با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمتش همین حول و حوشه و مدل 4540 hp با پردازنده core i7 و مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود 2600 تومنه .
از دوستان کسی نبود راهنمایی کنندنقل قول:
سلام
بی زحمت اگه کسی می دونه یه راهنمایی هم به من بده؛ یه لپ تاپ واسه دختر می خوام، کار سنگین نمی کنه فقط مصرف خونگی و دانشجویی، صداش هم خوب باشه، سرعت کار معمولی هم باهاش خوب باشه، سقف پول هم 1،600،000 داره، ولی حالا شاید بتونه بیشتر هزینه کنه، سونی و دل هم نباشه، ممنون. من بهش با این پول hp 1000 پیشنهاد کردم ولی پسندش نبود!!
lenovo z500white i3 1.800نقل قول:
دوست عزیز برای کارهای معمولی یقینا اطمینان داشته باشین که لنوو Z500 i3 و hp 4540 خوبه اما اگه نمیخواین بیشتر از 1600 تا 1800 خرج کنید به جز z500 میتونید برید سراغ مدل های دیگه که من الان براتون نام میبرم و در اخر میگم که کدومشون بهتره:نقل قول:
1.np300e5x_u01
2. ativ book2_x01ae
3. hp450_a
4. Lenovo G 580-C
5. Lenovo Z500 core i3
6.fujitsu AH-532
که حالا میشه گفت که اگه نرم افزارایی که این خانومی که میخواین کار کنن اگه نیازمند cpu قوی هستند برین سراغ مدل های fujitsu AH-532-N و Lenovo G 580-C و np300e5x_u01 و hp450_a اما اگه لپ تاپ رو بیشتر برای گرافیکش میخواین که مثلا بیشتر بازی کنن یا هر چی که بیشتر به گرافیک مربوط هست برین سراغ مدل های Lenovo Z500 core i3 و fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 پس میشه نتیجه گرفت که مدل های fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 از همه بهترن ولی در اخر به نظر من برین سراغ فوجیتسو چون میتونم اینو بهتون به شرط بگم که واقعا برند خوبی هست و جدیدا برای اینکه نام خودشو جا بندازه لپ تاپ هاشو با کانفیگ مناسب و قیمت خوب روانه بازار می کنه پس شک نکنید که این برند خیلی خوبه.البته دوست عزیز من میدونم که شما گفتید که برای کارهای سنگین نمیخواد اما چون گفتین برای کارهای دانشجویی و خانگی میخواین من گفتم که شاید یا با نرم افزار یا داخل خونه بازی می کنند.اما در اخر بهتون بگم که اگه بیشتر میخواین هزینه کنند که یا z500 i3 یا z500 i5 یا 4540 اما اگه کمتر که در بالا گفتم.
دوست عزیز بهترین انتخاب تو رنج قیمت 2.5 میلیون فقط و فقط و فقط یا لنوو z500 یا hp 4540 میباشد که z500 بهتره چون دارای گرافیک بالاتری هست.نقل قول:
4540s hp هیچی کم نداره. با خیال راحت میتونی خریداریش کنی. منم برای خیلی از آشناها همینو گرفتم . من خبر نداشتم که مادیران hp رو هم گارانتی کرده . چند مورد آخری که فهمیدم رو با گارنتی مادیران برای آشناها تهیه کردم. کلا" این مدل توی مدلای hp الان سر هست و خوب درومده .
من هم بهتون lenovo z500 رو پیشنهاد میکنم.